ultraknyst píše:ale pojedem prez rychnov a ne prez hredec
Wextn te ukecal jo ? u me se mu to nepodarilo.. jako nevim jake jsou tam cesty a nikde se kodrcat nechci ale kdyz to stejne musime vzit pres kemp a vzit si to ubytko kvuli te PRISTYLCE, tak asi jina cesta neni no
a pak pojedem do tech Cernozic !
UPRAVENO I VYSE - MAPA
no on me neukecal s tim prisla petra hned po vyskove, no jaka je tam cesta jel jsem tama dvakrat na hory dva roky po sobe a jako pohoda, asi tak jak tady takze nic noveho
za nejhezci punto
tady na tom sraze nejsou zadne sprinty.
tak to tvoje nech doma at to dostane taky nekdo jinaci
TADY OPRAVDU SE MUSI VSECHNO RIKAT ASPON 2X...
Katy píše:JINAK INFO K PROGRAMU SRAZU, BUDE ZASE SOUTEZ O NEJHEZCI PUNTO, POROTU BUDOU TVORIT LETNÍ VITEZOVE ale ucastnit se nebudou !!! PAJOVI predem diky za zajisteni poharů !
Jelikoz ale Zly uz neni mezi nama a nejede tak ho zastoupi Kaufik, kdyby neprijel Tombady - bude se losovat z nesoutezicich!!!
TAKE DIKY KAUFIKOVI BUDOU I NASE EXTRA SRAZOVE SAMOLEPKY.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
2Ultra No muzem to skusit ale nevim jestli tam bude dost mista kdyz sem to tam daval ja tak sem mel vyndanou baterku a ten drzak na ni ale tak kdyz si vezmes nejakej vercajk tak to skusime
Ok-9 píše:2Ultra No muzem to skusit ale nevim jestli tam bude dost mista kdyz sem to tam daval ja tak sem mel vyndanou baterku a ten drzak na ni ale tak kdyz si vezmes nejakej vercajk tak to skusime
A VEMTE MI PROSIM NEKDO TEN MUJ SROUBOVAK
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz