jsem novým majitel puntíka a celkem mě překvapil jeden problém při tankování. Nějak ten benzín do nádrže neteče
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
poitromasoni píše:myslim ze to je jedna z malickosti ktere delaji fiatum povest kterou maji.delalo to stare uno nove uno ted punto .zkus ji trosku povystrcit a trosku natocit pok jede jako po masle.musis najit tu spravnou polohu.jde to i kdyz ji tam narves ale nemam na to nervy a zas tak casto netankuju tak 2-3do mesice.bud rad ze ti zamyka vicko chi cus
Kaufik píše:strč tankovací pistoly a hrdla a pootoč s ní doleva (posměru hodinových ručičekek) o 90°-120°.... bude to lepšííííAnonymous píše:Zravím všechny,
jsem novým majitel puntíka a celkem mě překvapil jeden problém při tankování. Nějak ten benzín do nádrže netečeJsem to počítal a 1l tam dostanu za 10s. Nevíte, kde by mohl být problém?
Bohužel u fiatu je vstup do hrdla krátky a proto dochází k vracení paliva do pistole a tím k jejímu vypínání.)))))
Jak bylo řečeno hledat tu správnou polohu. Jako při sexu!!!!
Měl jsem Uno 45s '87 a Uno 1.0 i.e. '93 a ani jedno to nedělalo, nicméně, jak jsem už slyšel leckde, u punt to dělá zcela běžně, mně nyní také (Fiat Punto 55s '97) a opravdu pomáhá to pootočení po směru hodinových ručiček o cca 30-45°, pak už lze natankovat bez problému do plné nádrže. Tankuju jedině u Shellu a chvíli mi trvalo, než jsem na to přišel, je to ale jen jedna z mála věcí, které mě na Puntu štvou, na druhé straně má tolik kladů, že mu nemám co vyčítat...poitromasoni píše:myslim ze to je jedna z malickosti ktere delaji fiatum povest kterou maji.delalo to stare uno nove uno ted punto .zkus ji trosku povystrcit a trosku natocit pok jede jako po masle.musis najit tu spravnou polohu.jde to i kdyz ji tam narves ale nemam na to nervy a zas tak casto netankuju tak 2-3do mesice.bud rad ze ti zamyka vicko chi cus
to ja take...Dodo píše:Tiež mám podobné problémy z tankovaciou pištolou.Kým nájdem tú správnu polohu,mám už aj natankované.Jednu vec ale nechápem.Keď otváram veko nádrže mám tam podtlak.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |