Dohy jestli nevíš jak zapojit budík toho turba tak mi napiš na icq, já ti poradím, měl jsem to na unu, pak sem si myslel že mám turbínu (teda chyběl ten výkon no )
Cau mam takovej malej dotaz nevite kolik stoji kdyz mi calounik potahne tapecirum dveri ?Ze mame punto zeleny a modrej sedacky a tapecirum tak ze to chceme dat do jiny.A jeste jaky by ste udelaly vy barvu interieru kdyz pun tik je zelenej jo a kdyz tak je to rok 99
Dave.7 píše:Cau mam takovej malej dotaz nevite kolik stoji kdyz mi calounik potahne tapecirum dveri ?Ze mame punto zeleny a modrej sedacky a tapecirum tak ze to chceme dat do jiny.A jeste jaky by ste udelaly vy barvu interieru kdyz pun tik je zelenej jo a kdyz tak je to rok 99
mno tak mě to stálo jen materiál a trochu nervíků...není to opravdu nic složitého!!zmákneš to sám
Dave.7 píše:Cau mam takovej malej dotaz nevite kolik stoji kdyz mi calounik potahne tapecirum dveri ?Ze mame punto zeleny a modrej sedacky a tapecirum tak ze to chceme dat do jiny.A jeste jaky by ste udelaly vy barvu interieru kdyz pun tik je zelenej jo a kdyz tak je to rok 99
mno tak mě to stálo jen materiál a trochu nervíků...není to opravdu nic složitého!!zmákneš to sám
no nevim jestli se to da zvladnout.....mam tapec pekne tvarovany vybava ELX a mam uz problem sehnat kvalitni taznou latku zlute barvy
no nevim jestli se to da zvladnout.....mam tapec pekne tvarovany vybava ELX a mam uz problem sehnat kvalitni taznou latku zlute barvy
tak na tom dost záleží mno to je fakt, já mám MK1 SX
a tuto je moje pjácičká