JJ, to je to co myslim, měla by to být OMV. Tak v kolik tam můžeš být?
SRAZY - Tuning Motor Party-Vyškov 16.-17.9.2011
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Ok, tak kolem půl6 tam, snad teda kdyby něco, tak si zamobilujem Až vyjedeš, tak prozvoň. ČauOk-9 píše:No ja budu tak kolem pul paty vyjizdet z HK tak do hodiny bych tam snad mohl byt
jsem nejvic pratelskej clovek na svete a hafo mocinky mega moc se seznamim s nakejma coool lidickama, tak mi klidne pisnete papky
- ultraknyst
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
- ultraknyst
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Katy píše: Pátek:
1.Katy
2.Ultraknyst +peťa
3.Marty3D +šarka
4.Kubi
5.Káca +lenka
6.Wextn
7.OK-9
8.kamos s Coupe 9.a jeho kamos s Coupe, 10.Martinvr6 s GII 11.a kamos s GIII - PA
12.Paja - SO
13.Oli - do vankovky ?, pak SO
14.Kakin - SO
15.kamoska s Coupe? 16.a kamoska s Kadettem? - SO
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
- ultraknyst
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
zdaaaaaaaaaaar lidicky zlatiiii )))))
bylo to uzasnakovsky , pocasi super a patecni akce zase jako vzdy nejlepsiiii krasne jsme si stoupli - v sobotu osm puntiku v rade plus dva naproti (nejak nebyl uz flek, bych nesmela spat,kdybych to mela hlidat , gumy si holt lidi odhazeli) , a tesim se na dalsi fotky... hlavne z patkuuuu.... nejake prihodim taky zitra.
Tak na rozkosi paaaaaaaa, jste super negriii
Hlavne VIP patecni stani "cool" Nekteri znami se mie i ptali, samej fiat - nejake j sraz
(sakris, jsem zapomnela Kubovi nafotit jeho karu na kolech-do profilu.. tak jak se stavi).
bylo to uzasnakovsky , pocasi super a patecni akce zase jako vzdy nejlepsiiii krasne jsme si stoupli - v sobotu osm puntiku v rade plus dva naproti (nejak nebyl uz flek, bych nesmela spat,kdybych to mela hlidat , gumy si holt lidi odhazeli) , a tesim se na dalsi fotky... hlavne z patkuuuu.... nejake prihodim taky zitra.
Tak na rozkosi paaaaaaaa, jste super negriii
Hlavne VIP patecni stani "cool" Nekteri znami se mie i ptali, samej fiat - nejake j sraz
(sakris, jsem zapomnela Kubovi nafotit jeho karu na kolech-do profilu.. tak jak se stavi).
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz