Arrow79 : No neříkej mi že ho v autorizovaném servisu FIAT nemají.
Zajdi tam a objednej si ho ale bude asi stát hodně stokorun.
MOJE PUNTO 2 - ukažte ta svoje;-) -venep
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
No, maju ako maju.. aj by mat mali, ale bohuzial ochota predavajucich je mizerna, a stale sa s nimi hadat ma predsalen nebavi Mam aj iny zdroj na znaky, cakam pokial ho bude vediet dodat, btw. z Brava asi pasovat nebude, velkost je sa mi zda rovnaka, ale uchytenie je na Brave ine.. asi len nalepit ostava
Punto MK2 1.2 8V ELX
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Tak tedy ke znaku novýmu s BRAVY asi nebude pasovat protože je o nějaký mm větší a stojí 800Kč.Pak je tu možnost z novýho modelu FIATA LINEA a ten sedí přesně a stojí 550 kč teda aspon mi říkal takové ceny tady v Litoměřicích ve FIATU.Samozřejmě se bude asi muset přilepit ale to snad v dnešní době lepidel není problém.
Arow79-co tím myslýš "pokial ho bude vediet dodat, btw" kde?,co?,jak?,kdy?
Kozel-to je dobrý že jsi ho sehnal za 450kč napiš kde,chci ho taky.No a nevýš jestli je to na BRAVU nebo LINEU?Hod jsem prosím foto toho znaku.Jo a ty "pěkná kola" jsi myslel na mě? či ne.
Arow79-co tím myslýš "pokial ho bude vediet dodat, btw" kde?,co?,jak?,kdy?
Kozel-to je dobrý že jsi ho sehnal za 450kč napiš kde,chci ho taky.No a nevýš jestli je to na BRAVU nebo LINEU?Hod jsem prosím foto toho znaku.Jo a ty "pěkná kola" jsi myslel na mě? či ne.
FANDAKUV FIJÁTEK--> STILO MULTIWAGON 1,9 JTD 8v <--115hp r.v.:11/2003
MANŽELKY FIJÁTEK------------->PUNTO I S 1,1 8v <-------------55hp r.v.:04/1996
MANŽELKY FIJÁTEK------------->PUNTO I S 1,1 8v <-------------55hp r.v.:04/1996