SRAZY - Tuning Motor Party-Vyškov 16.-17.9.2011

Celorepublikové, regionální i srazy jednotlivců

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Odpovědět
Oli
Fiaťák

Příspěvek od Oli »

no punta uz snad jezdi v patek bych se mel jit podivat jak je na tom ale tech penez co to bue stat :cry: limit byl 20tis a bylo mi receno ze to o neco pretahli (predbezna cena) tak uvidim jestli to za to vubec stalo
Reklama

.káca
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .káca »

WEXTN píše:no tak ste me nejak naladili a zvazuju nad tim vyskovem ,ale zatim sou to jen uvahy,bo nevim co bude a jestli bude penez :(
žádý šetření,od čeho sou banky? :D
Marea weekend
WEXTN
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WEXTN »

.káca píše:
WEXTN píše:no tak ste me nejak naladili a zvazuju nad tim vyskovem ,ale zatim sou to jen uvahy,bo nevim co bude a jestli bude penez :(
žádý šetření,od čeho sou banky? :D
banky to je napad 8) a ty mi budes rucit puntem :lol: kdyz sem nezamestnany tak to beru kdyz Kaca ruci lidicky zvu Vas vsechny i Kacu kdyz je to jeho posledni :P
Ok-9
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od Ok-9 »

Ja sem rikal v mimoni ze mozna pojedu kdyz bude jeste pocasi :lol:
jel bych asi v patek ale sem do 4 v praci tak to do tej vankovky asi nestihnu ale chci jet jeste co nejvic srazu protoze jich moc nebude a pak v zime :shock: by me mrzelo ze sem byl doma a nebyl sem nekde s vama 8) :lol:
Katy
Všeználek

Příspěvek od Katy »

Ok-9 píše:Ja sem rikal v mimoni ze mozna pojedu kdyz bude jeste pocasi :lol:
jel bych asi v patek ale sem do 4 v praci tak to do tej vankovky asi nestihnu ale chci jet jeste co nejvic srazu protoze jich moc nebude a pak v zime :shock: by me mrzelo ze sem byl doma a nebyl sem nekde s vama 8) :lol:
jooo, ondrooo spravny slovaaaa :D
Hele ale do Vyskova trefis ne ? v kolik bys tady mohl byt ? my se jeste zaseknem na benzine ve Vyskove... s Martym. a do Brna to mas zajizdku ne? ze bys prijel taky na tu benzinu ? no do prace si zbal veci a vyraz rovnou.... ;)
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Katy
Všeználek

Příspěvek od Katy »

kozel píše:že bych jel taky,vidím,že tady nikdo nepije,bych vzal pivko a rum :P :P
se těšim až vas poznám :!:
ze vahas :twisted:
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
marty3d
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marty3d »

Katy píše:
Ok-9 píše:Ja sem rikal v mimoni ze mozna pojedu kdyz bude jeste pocasi :lol:
jooo, ondrooo spravny slovaaaa :D
Hele ale do Vyskova trefis ne ? v kolik bys tady mohl byt ? my se jeste zaseknem na benzine ve Vyskove... s Martym. a do Brna to mas zajizdku ne? ze bys prijel taky na tu benzinu ? no do prace si zbal veci a vyraz rovnou.... ;)
Se Ondro někde scuknem a pojedem spolu. Pojedu z ústí n. Orlicí. Je mi jedno v kolik, mam dovolenou. Tak to zkus podle mapy zjistit kde se sjedem.
jsem nejvic pratelskej clovek na svete a hafo mocinky mega moc se seznamim s nakejma coool lidickama, tak mi klidne pisnete papky
Ok-9
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od Ok-9 »

2Katy ja stejne do prace autem nejezdim takze musim domu ale tak snad nejak po 4 bych vyjel a cesta nevim jak by trvala dlouho :lol: :)
2 Marty my by sme se mohli sjet treba v Litomysli si myslim ale v kolik hodin to jeste nevim 8) :o
WEXTN
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WEXTN »

ja taky nepojedu do vankovky mam to zajizdku tak kde se sejdem nekde ve vyskove??osobne sem tam nikdy nebyl a vlatsne ani ne virtualne tak ze netusim kde tam,ale asi pojedu podle navigace pokud nikdo nebude mit cestu a pak bych prosil nejakou adresu nebo neco co do toho kramu zadam :roll:
Katy
Všeználek

Příspěvek od Katy »

WEXTN píše:ja taky nepojedu do vankovky mam to zajizdku tak kde se sejdem nekde ve vyskove??osobne sem tam nikdy nebyl a vlatsne ani ne virtualne tak ze netusim kde tam,ale asi pojedu podle navigace pokud nikdo nebude mit cestu a pak bych prosil nejakou adresu nebo neco co do toho kramu zadam :roll:
no, udelala jsem mapku,....tak snad to staci :)
cislo Shell , Brněnská 366/25.

Obrázek
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
WEXTN
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WEXTN »

no, udelala jsem mapku,....tak snad to staci :)
cislo Shell , Brněnská 366/25.

Obrázek[/quote]

tak to je parada Katy, diky :D
Katy
Všeználek

Příspěvek od Katy »

JINAK NA TE BENZINE BYCH TO VIDELA TAK V 19H, pac nez se vyprdolime z Vankovky a nez tam dojedem...
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
marty3d
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marty3d »

Katy píše:JINAK NA TE BENZINE BYCH TO VIDELA TAK V 19H, pac nez se vyprdolime z Vankovky a nez tam dojedem...
Ok, to je dobrej čas.
jsem nejvic pratelskej clovek na svete a hafo mocinky mega moc se seznamim s nakejma coool lidickama, tak mi klidne pisnete papky
WEXTN
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WEXTN »

jede nekdo od Olomouce nebo tak nekde :?:
Katy
Všeználek

Příspěvek od Katy »

WEXTN píše:jede nekdo od Olomouce nebo tak nekde :?:
Paja ale az v sobotu.
a ted novy clen Kozel je z moravskoslez.kraje... tak zjistuji.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Odpovědět

Zpět na „Punto - srazy“