no punta uz snad jezdi v patek bych se mel jit podivat jak je na tom ale tech penez co to bue stat limit byl 20tis a bylo mi receno ze to o neco pretahli (predbezna cena) tak uvidim jestli to za to vubec stalo
Ja sem rikal v mimoni ze mozna pojedu kdyz bude jeste pocasi
jel bych asi v patek ale sem do 4 v praci tak to do tej vankovky asi nestihnu ale chci jet jeste co nejvic srazu protoze jich moc nebude a pak v zime by me mrzelo ze sem byl doma a nebyl sem nekde s vama
Ok-9 píše:Ja sem rikal v mimoni ze mozna pojedu kdyz bude jeste pocasi
jel bych asi v patek ale sem do 4 v praci tak to do tej vankovky asi nestihnu ale chci jet jeste co nejvic srazu protoze jich moc nebude a pak v zime by me mrzelo ze sem byl doma a nebyl sem nekde s vama
jooo, ondrooo spravny slovaaaa
Hele ale do Vyskova trefis ne ? v kolik bys tady mohl byt ? my se jeste zaseknem na benzine ve Vyskove... s Martym. a do Brna to mas zajizdku ne? ze bys prijel taky na tu benzinu ? no do prace si zbal veci a vyraz rovnou....
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Ok-9 píše:Ja sem rikal v mimoni ze mozna pojedu kdyz bude jeste pocasi
jooo, ondrooo spravny slovaaaa
Hele ale do Vyskova trefis ne ? v kolik bys tady mohl byt ? my se jeste zaseknem na benzine ve Vyskove... s Martym. a do Brna to mas zajizdku ne? ze bys prijel taky na tu benzinu ? no do prace si zbal veci a vyraz rovnou....
Se Ondro někde scuknem a pojedem spolu. Pojedu z ústí n. Orlicí. Je mi jedno v kolik, mam dovolenou. Tak to zkus podle mapy zjistit kde se sjedem.
jsem nejvic pratelskej clovek na svete a hafo mocinky mega moc se seznamim s nakejma coool lidickama, tak mi klidne pisnete papky
2Katy ja stejne do prace autem nejezdim takze musim domu ale tak snad nejak po 4 bych vyjel a cesta nevim jak by trvala dlouho
2 Marty my by sme se mohli sjet treba v Litomysli si myslim ale v kolik hodin to jeste nevim
ja taky nepojedu do vankovky mam to zajizdku tak kde se sejdem nekde ve vyskove??osobne sem tam nikdy nebyl a vlatsne ani ne virtualne tak ze netusim kde tam,ale asi pojedu podle navigace pokud nikdo nebude mit cestu a pak bych prosil nejakou adresu nebo neco co do toho kramu zadam
WEXTN píše:ja taky nepojedu do vankovky mam to zajizdku tak kde se sejdem nekde ve vyskove??osobne sem tam nikdy nebyl a vlatsne ani ne virtualne tak ze netusim kde tam,ale asi pojedu podle navigace pokud nikdo nebude mit cestu a pak bych prosil nejakou adresu nebo neco co do toho kramu zadam
no, udelala jsem mapku,....tak snad to staci
cislo Shell , Brněnská 366/25.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz