Ritmo
Moderátor: peta.smolik
- Reklama
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Ty zlobidlo...to je zatím jen na testovací jízdy a na brzdu..jinak tam bude střeďák..ale všimnul jsi si, že jsem na nárazníku zavařil oblouk pro výfuk )) na pravé straně....protože jinak vím, že jednička ho má na pravé a to jen proto, že má víčko nádrže na levé a tím pádem celou nádrž vlevo a já dna dvojko-jedničce vpravo...nesehnal jsem zatím ještě nějakou pěknou do kufru víš.....
To si měl radost, že budeš mít novýho kamaráda a vono nic , co?
Já jsem o víkendu měnil zadní tlumiče a ramena. Nevím jaký máš zkušenosti ty, ale vyndat ten dlouhej šroub z ramene, co prochází šenklem a tlumičem je docela zážitek...
Taky jsem doskládal ten motor, měnil jsem vačky, protože ty co tam byly jsou přebroušený a asi nebyli nitridovaný, protože se mi zdá, že se vydírají...
Jinak jsem koupil přední brzdiče z Una a namontuju je na zadek, ručku udělám hydraulickou. Mně ty zadky pořád brzdí nějak divně...
Já jsem o víkendu měnil zadní tlumiče a ramena. Nevím jaký máš zkušenosti ty, ale vyndat ten dlouhej šroub z ramene, co prochází šenklem a tlumičem je docela zážitek...
Taky jsem doskládal ten motor, měnil jsem vačky, protože ty co tam byly jsou přebroušený a asi nebyli nitridovaný, protože se mi zdá, že se vydírají...
Jinak jsem koupil přední brzdiče z Una a namontuju je na zadek, ručku udělám hydraulickou. Mně ty zadky pořád brzdí nějak divně...
Naposledy upravil(a) maryo dne 11 zář 2007, 16:05, celkem upraveno 1 x.
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Jo kamaráde musel jsem vše vyřezat flexou a odvrtat...ani lis nepomohl..byla to fuška...naštěstí jsem dával nové tlumiče a vše okolo a tak demontáž děs a montáž už naprosto OK.
Ruční brzdu zatím neřeším a uvidím jak to bude brdit mně. Vzadu mám normální obložení, ale bylo by dobré tam dát obložení z Beralu a dopředu nejméně od Feroda destičky s označením 2500..na bubnovku není hydraulická potřeba... Kotouče vpředu mám seriovku...brzdy budu jajko celek řešit v zimě..až uvidím jak to bude fungovat..
Ruční brzdu zatím neřeším a uvidím jak to bude brdit mně. Vzadu mám normální obložení, ale bylo by dobré tam dát obložení z Beralu a dopředu nejméně od Feroda destičky s označením 2500..na bubnovku není hydraulická potřeba... Kotouče vpředu mám seriovku...brzdy budu jajko celek řešit v zimě..až uvidím jak to bude fungovat..