Katy píše:Kubi rikal ze nechce burinu...ale i neoc jineho
hele vem zase to "tigri oko"....
tak kazdy vemte po dvou vodkach a je to. vis ze jsme s toho udelali drink pro kazdyho a bylo po flaskach
To je fakt, taky něco vezmu na ten superspeciálvohřejpárkovskej drink
2ultra: a nema si teda KAZDEJ vzit 2xvodku a ten sprite ? ))))
no to je zabijarna... tak si to nejak rozdelime:
je k tomu potreba vodka obyc + vodka jahoda,ne? + sprite.
tak bude nas 5aut (7lidi) +mozna paja (2os), ale kdyz budu pocitat jen nas tak ultra by teda mohl vzit kazdy neco (jeden bude brat dve veci no).
ale pojdme do tematu vyskov....
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
ultraknyst píše:
tak kazdy vemte po dvou vodkach a je to. vis ze jsme s toho udelali drink pro kazdyho a bylo po flaskach
To je fakt, taky něco vezmu na ten superspeciálvohřejpárkovskej drink
2ultra: a nema si teda KAZDEJ vzit 2xvodku a ten sprite ? ))))
no to je zabijarna... tak si to nejak rozdelime:
je k tomu potreba vodka obyc + vodka jahoda,ne? + sprite.
tak bude nas 5aut (7lidi) +mozna paja (2os), ale kdyz budu pocitat jen nas tak ultra by teda mohl vzit kazdy neco (jeden bude brat dve veci no).
ale pojdme do tematu vyskov....
vodka obyc a vodka cerna (jako lesni plody nebo tak neco) no a sprite a 3 decove poharky umele at mame spravnou normu
Katy píše: ja vas uskrtim ... jsem chtela jet v patek s vama v kolooone... hmm ?
a pojede i Kubi...tak nas v tom nenehate neee a neni kam spechat, v patek se to otevira v 17h, tak prvni u brany byt nemusite
Katy píše: ja vas uskrtim ... jsem chtela jet v patek s vama v kolooone... hmm ?
a pojede i Kubi...tak nas v tom nenehate neee a neni kam spechat, v patek se to otevira v 17h, tak prvni u brany byt nemusite
sak ja jedu s vama
jak s váma?mi sme domluveny na těch 17,30budu tam jeste to domluvime.ale jedu to bez znamky se na to muzu vysazet se znamkou jeste hod echo.zajedem na tu vankovku at tam dame spicha a vyrazime.a co mam koupit ja?piiiiiiivo?nebo sprie+vodku,me je to fuck.tak zdar jek svina
misto kelimku mam treba sklene poharky na pivo... tri decove (jsem dostala v trencine).
ale to jeste zvazim, jestli je tahat... aby prezily
jsme je chteli cast darovat.
2kaca: si kup co budes pit ne, prece nebudes na suchu...jinak bych to videla na pivo
taky ho budu brat.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
sak ja jedu s vama
jak s váma?mi sme domluveny na těch 17,30budu tam jeste to domluvime.ale jedu to bez znamky se na to muzu vysazet se znamkou jeste hod echo.zajedem na tu vankovku at tam dame spicha a vyrazime.a co mam koupit ja?piiiiiiivo?nebo sprie+vodku,me je to fuck.tak zdar jek svina
Pro mě bude nejlíp se sejít někde "u" nebo "ve" Vyškově. Tak pak dejte vědít v kolik a kde budete.
jsem nejvic pratelskej clovek na svete a hafo mocinky mega moc se seznamim s nakejma coool lidickama, tak mi klidne pisnete papky
Pro mě bude nejlíp se sejít někde "u" nebo "ve" Vyškově. Tak pak dejte vědít v kolik a kde budete.
Proooc ? a myslis ?
Jinak na zacatku Vyskova - od Brna , je po prave strane Benzinka... (od brna po prave ).
tak muzes tam.... kdyz teda jinak nedas
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
sak ja jedu s vama
sak jo dame sraz v rajhrade a pak do vankovky tam naberem katy a kubiho, no chlast necham na tobe, ale ja si beru taky pifka. to zas bude glgacka
stejne to ma jeste dva tydny cas kdo vi co se za tu dobu zmeni, ale asi na te benzince pred vyskovem bych to videl teda noo
tak prdi zase po nejaky dobe koukam na forum z nudy a jen tak zahlidnu ze bude sraz na vyskov kam se chci jet podivat (sice az v sobotu ale v patek do vankovky na pokec skocim ) takze se tam urco potkame a drzte me fleka na spolecny fotooooo. i nejakej ten spritik bude (mam novej motor za dosti penez tak ty vysoko objemovy krabice s mou 1.4T trochu potrapim )
Oli píše:tak prdi zase po nejaky dobe koukam na forum z nudy a jen tak zahlidnu ze bude sraz na vyskov kam se chci jet podivat (sice az v sobotu ale v patek do vankovky na pokec skocim ) takze se tam urco potkame a drzte me fleka na spolecny fotooooo. i nejakej ten spritik bude (mam novej motor za dosti penez tak ty vysoko objemovy krabice s mou 1.4T trochu potrapim )
no caaau, to rada slysim ze dorazis.
OK, v patek ve Vankovce drzime fleka... jeee, to bude mit Ultra radooost, muzete spolu sprintit v sobotu.
takze puntik uz jezdi, to je super.
2Wextn: ja bych ti v tom uvazovani pomohla... zacni setrit ... a prijeeed
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz