Parkovací senzory
Moderátoři: kubiii, Minimaxa, peta.smolik, Globusman
Parkovací senzory
Prosím o radu. Nechali jsme si nainstalovat tažné zařízení, ale parkovací senzory při couvání pořád pískají. Nevíte někdo, jak tento problém vyřešit? Díky
- Reklama
-
- Fiaťák
Re: Parkovací senzory
ze zakona by stejne mela byt "koule" nasazena jen v pripade, ze se vlece vozik, jinak ma byt sundanabuffyna píše:Prosím o radu. Nechali jsme si nainstalovat tažné zařízení, ale parkovací senzory při couvání pořád pískají. Nevíte někdo, jak tento problém vyřešit? Díky
takze doporucuji drzet se zakona a kouli demontovat
Díky za odpovědi. Zjistila jsem, že by měly parkovací senory na elektronice jít přepnout. Někteří výrobci s tím počítali. Jenom nevím, kde ta elektronika je. Co se týče benzínové nádrže, tak nevím, jak u ostatních, ale u naší Multiny nijak tažnému rámu nezavazí. Tažný mám na dva šrouby od Bosal, s prací za 5500. Do bajonetu se mi nechtělo. Pro zajímavost, v techničáku mám 400 nebržděné a 1000 bržděné.
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Elektronika couvacího asistenta je v kufru v pravé kapce (určené k výměnám žárovek zad. světel) dole zabalená v molitanu. Na žádnou možnost nastavování jsem nepřišel, jen na to, že se dá vypnout vytažením (dvoupinového) konektoru ze sdružené svítilny (je hned vedle konektoru hlavního kabelového svazku). Je to jediné jeho napájení, připojené paralelně k "couvací" žárovce. Jak jednoduché....
MULTIPLA 1,9 JTD 110/81kW, 2001
Mě ta koule couvacímu asistentu nevadí, když na kouli není kryt. Zkuste to, a když tak si sežeňte jiný kryt, méně robustní a zkuste ho ještě naklonit co to udělá. Záleží taky na tom, jaké máte tažné zařízení. Já mám kouli vyndavací po odšroubování dvou šroubů M12. Myslím, že je to Polské výroby a montuje to SPORT JACHT.
-
- Začátečník
Re: Parkovací senzory
To máš dobrý, víš čím to je.buffyna píše:Prosím o radu. Nechali jsme si nainstalovat tažné zařízení, ale parkovací senzory při couvání pořád pískají. Nevíte někdo, jak tento problém vyřešit? Díky
Mě to po výměně tchidla zpátečky pýýpá pořád :oops:
Parkovací asistent - porucha či ne?
Zdravím všechny. Po té, co jsem včera Multiplu omyl houbou a vodou parkovací asistent při zařazení zpátečky začne trvale pískat vysokým tónem a po několika vteřinách se úplně odmlčí. Zatím doufám, že jen někam zatekla voda a dělá tam neplechu a až vyschne bude zase vše v pořádku. Až doteď p.a. fungoval bez závad. Nesetkal jste se někdo s něčím podobným? Díky za odpovědi.
Multipla 1.6 16V - červená-metal
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele: