juuuuuu, hezky fotkyyyyyyy... sikovni hosiiiii
ikdyz koukam ze vas melo byt vice jak tri ne ? ale aspon ze tak
pochvala velika !!!
2pulka: svetylka hezky , posli si foto do profilu, na mail
No jinak JÁ A TRENČÍN.... jela jsem jeste s kamoskou Coupe Fiat...celou cestu prselo ale na sraze pak svitilo slunicko. Pripadaly jsme si jak EXOTI, nehlede na to ze jsme na plose Lestenek byly jedine zenske a celkove se tam pry moc nevidi upraveny auto + baba. (i kdyz nas chtel nejaky mladicek soupnout po prijezdu na travu
)
Obe jsme si daly predstaveni na podiu - i kdyz moc lidi uz nekoukalo:)a dostaly sklenicky na pivo - pry kdyz se pletem do chlapskych veci. No sranda byla,pocasi taky, aut mohlo byt vice - myslim si ze je odradilo to pocasi, par novych znamych (i dve punta snad by se mely pridat) a fotky budou ZITRA. Jinak kamoska si odvezla pohar za Nejhezci auto srazu - ktere dostaly jeste dalsi dva cesi (ale bez oznaceni mist) a kategorie byly jen Evropa, mimoEvropa a Skoda. ale me neva ze nic nemam,rada jsem se tam podivala.
No a co se PUNT tyce, tak tam byl POUZE MAJCO, a jeste jednou mu dekuji za serizeni spojky (uz mi nebude list pres zuby) a je to moc milej clovicek ! Jinak se nikdo jiny neprihlasil, i kdyz puntiku -jednicek hlavne,tam bylo dost. Sotva jsem zaparkovala uz se me hned nekdo na neco ptal:) Doufam ze prijedete tedy nekteri z SK aspon na Rozkos