Tak se pojďme pochlubit
Moderátoři: kubiii, Minimaxa, peta.smolik, Globusman
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
-
- Fiaťák
brneni
mozna by sis mel pospisitFantom píše:králíku,nádhera.Na kolik tě to "obrnění" vyšlo,moc se mi to líbí
nekde jsem cetl, ze se uvazuje az na par vyjimek, o zakazu techto brneni
zduvodnovali to tim, ze konstrukteri se snazi stale vymyslet lepsi deformacni zony, aby treba chodec pri narazu mel nejakou sanci prezit atd...
a pak tam nekdo nainstaluje tuhle traverzu a je po deformacnich zonach
a take zalezi, jak je to nainstalovane a kde je to chycene
uz jsem videl auto, kde po menim narazu, ktery by plastovy naraznik pobral, byl hnuty ram diky tomu, ze se sila prenesla po chromovane trubce pres uchyt dale na podvozek
neco podobneho jako rozperne tyce, ktere si tunari montuji nad motor
pak dostane tukanec z boku a misto prohleho blatniku ma hnuto s celym predkem, protoze ta tyc to prenese i na druhou stranu
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Za polárním kruhem
Tak jsem si s Multiplou udělal výlet do Švédska, za polární kruh Překvapením pro mne bylo, že ve Švédsku dlouho nebylo žádné zastoupení Fiatu a tuhle značku tam skoro nepotkáte. Takže kdyby se mi v autě něco po*ralo, tak jsem byl nahranej neb servis bych nesehnal. Naštěstí vše proběhlo hladce a najel jsem pohodovejch 5500 km s průměrnou spotřebou 6,2 l nafty na 100 km (dle palubního počítače 5,9 l). Multipla budila zaslouženou pozornost a tipnul bych si, že jsem byla v danou chvíli jediná v celém Švédsku
Fiat Multipla 1.9 JTD, r.v. 2002