hele tak MOZNA pojedu v patek s vama uz na sraz... ale to dam vcas vedet;) Chtelo by to ale domluvit vic puntaku z okoli,neni to daleko... zkusim zaridit urcite Kubi, michac drinků
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Katy píše:hele tak MOZNA pojedu v patek s vama uz na sraz... ale to dam vcas vedet;) Chtelo by to ale domluvit vic puntaku z okoli,neni to daleko... zkusim zaridit urcite Kubi, michac drinků
Už máš žízeň, viď ? Budem muset někde vymyslet sraz, ale na to je ještě asi čas, co.
jsem nejvic pratelskej clovek na svete a hafo mocinky mega moc se seznamim s nakejma coool lidickama, tak mi klidne pisnete papky
Katy píše:hele tak MOZNA pojedu v patek s vama uz na sraz... ale to dam vcas vedet;) Chtelo by to ale domluvit vic puntaku z okoli,neni to daleko... zkusim zaridit urcite Kubi, michac drinků
Už máš žízeň, viď ? Budem muset někde vymyslet sraz, ale na to je ještě asi čas, co.
sraz uz je vymyslenej.. koukni na prispevky vyse
Vankovka.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
sraz uz je vymyslenej.. koukni na prispevky vyse
Vankovka.
Vankovka mi nic neřiká, to je jako bysme se měli srazit u nás Na Baště
jsem nejvic pratelskej clovek na svete a hafo mocinky mega moc se seznamim s nakejma coool lidickama, tak mi klidne pisnete papky
Jáááá?no nějakou úžasnou story,jako vždycky.Já bych jel rovnou tam,hodil bych altán,basu a v šest ráno dobrou s kobrou .to né můžem na tu Vaňkovku,ještě hodíme domluvu
Jáááá?no nějakou úžasnou story,jako vždycky.Já bych jel rovnou tam,hodil bych altán,basu a v šest ráno dobrou s kobrou .to né můžem na tu Vaňkovku,ještě hodíme domluvu
Uďál bych to taky tak. Rovnou sraz na místě. Ale tak domluva je možná
ja vas uskrtim ... jsem chtela jet v patek s vama v kolooone... hmm ?
a pojede i Kubi...tak nas v tom nenehate neee a neni kam spechat, v patek se to otevira v 17h, tak prvni u brany byt nemusite
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz