DISKUZE - čalounění střechy

Vybavení a úpravy interiéru, vnitřní doplňky

Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot

Vencapunto
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vencapunto »

Tak to potáhni
Futile Italian Attempt at Transportation
Very Weird
Reklama

Dohy
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dohy »

Kaufik píše:tak to nastříkej černou barvou a je to
to jsem kaufiku prave chtel .. na cerno ale nevim jaky by byl efekt.. vis.. aby to nebylo nak moc tmavy v aute.. nebo tak .. myslim si ze i kdyz je to saci matros ze kdyz to budu nalejvat stenomerne tu barvu ze by to mohlo byt ok .. ale to je jen myslenka jeste to promyslim :?
majki
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od majki »

Dohy, abys z toho nemel za chvili pohrebak :lol:
Mazda2 1.3 TE '08 :D
History: Punto mk2a 1.2 16v Sporting / Punto mk2b 1.2 8v Active / Mazda 626 2.2 12v limo GD US '88
Dohy
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dohy »

on uz asi je
Pany
Fiaťák

Re: DISKUZE - čalounění střechy

Příspěvek od Pany »

Já to na svym už taky sundával a jde to celkem v pohodě, jen to lepidlo mě trošičku štvalo, ale jináč pohoda... Nešlo to tak špatně jak jsem si myslel že to půjde... Taky sem se rozhodoval mezi černou a tmavší šedou, ale ještě nevím... Jestli má někdo zkušenosti s matrošem tak to sem pls napište... jakej by byl semiš??? bo tam rači dat podobnou látku co tam byla??? Poraďte mi...
Karol
Zkušenej Fiaťák

Re: DISKUZE - čalounění střechy

Příspěvek od Karol »

Na strop sa hodi jednoznacne latka. Natierat alebo striekat to farbou je kravina. Da sa pouzit aj potahovy koberec, ktory sa dava niekedy napriklad zozadu na sedadla. Ale ja by som na strop dal nejaku potahovu plysovu latku, rovnako ako na calunenie sedadiel. Vzorov existuje kopec. Su sice drahe, ale nieje to velka plocha a je to krajsie ako koberec. Potiahnut latkou by to malo ist lahko, kedze ten strop je rovny len na krajoch zahnuty. Mozno vzadu pri 5 dverach je trochu neprijemne tvarovany ale latka sa prisposobi viac ako koberec. A jednoznacne by som vybral nejaku odolnu latku napriklad na calunenie sedadiel vlakov a autobusov, vydrzia neskutocne vela, su pekne a vyrabaju sa velmi napaditych vzorov.

P.S. cierny strop by musel vyzerat naozaj ako hrob. Do toho bysom nesiel. Este tak upgrade stropu skombinovat s LED osvetlenim interieru, predavaju sa pasy bielych LED diod, svieti to uzasne a pripaja sa to priamo na 12 V.
Punto Mk1 1.1 r.v. 1997 cca 140000 km
Odpovědět

Zpět na „Punto - interiér“