Ja kpíšeš obrousit na plech, odrezovač, 2xzáklad, 2x asfalt. Mě se osvědčilo Body 930 (nebo 910?) to je jedinej sajrajt kterej na tom originál Plastizolu zaschne. Ostatní nátěry zůstanou lepkavý!Dohy píše:tak PORADTE CIM TO MAM NATRIT !!!!
DISKUZE - Jakou máte ochranu spodku (podvozku) auta vy?
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
No já to stříkal před dvěma lety a dva ,Punta,tátovo a moje.Na moje pač toho je samozřejmě větší škoda jsem použil taky jakési body a tatíkovi jsem to nastříkal Tlumex plastem ,byl levnější.Na svém jsem měl sundané i oba nárazníky a kola "aby lépe". Po té sviňski dlouhé zimě loni, jsem zjistil že ten levnější Tlumex drží daleko lépe než slavné Body na mojem.
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
No dyť ty punta váží do tuny-to musíš na makovici udržet ne?
Pod tím modrým je brácha.
Nevím jakým bodym jsem to sřtíkal, ale fakt se mi to na několika místech loupalo.Tlumex je i teď na omak takový lepivější plastičtější.Oba auta byly ostříkané Wapkou a trošku sjeté draťákem a 2 dny nechané schnout.Nebyly ale ničím odmaštěné.Nechčije z nich zatím olej.
Pod tím modrým je brácha.
Nevím jakým bodym jsem to sřtíkal, ale fakt se mi to na několika místech loupalo.Tlumex je i teď na omak takový lepivější plastičtější.Oba auta byly ostříkané Wapkou a trošku sjeté draťákem a 2 dny nechané schnout.Nebyly ale ničím odmaštěné.Nechčije z nich zatím olej.
No ved to som písal že ked tam toho nakydáš naraz vela tak to popraská a opadá! treba to striekať postupne po vrstvách ! a schne to fakt rýchlo! ked som začal od spolujazdca a skončil na opačnej strane tak začiatok bol už suchý! minul som 5kg body 930 a 1kg vosku na dutiny.
a to som robil len podlahu a zadné vnútorné blatníky.
inak ta konštrukcia pod tým autom je fakt o držku
a to som robil len podlahu a zadné vnútorné blatníky.
inak ta konštrukcia pod tým autom je fakt o držku
Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Tu si koupíš za dobrou cenu tadyDohy píše:to nemam
http://www.main-shop.eu/zbozi/3466/dum- ... zbozi.html
A potom koupíš vosk na dutiny od Body. Je to v plechovce co se šroubuje přímo na tu pistoli.
Já te vosk ještě přiředím benzínem a přidám trochu oleje (asi 1:4).
Fiat Punto 1,7TD SX rv95