hledal jsem na foru tema a nenasel tak se ptam zde, nevi nekdo jak moc slozite nebo na co dat pozor pri sundani ze strechy ten tapec ?.. cely.. mam stresni okno takze asi vyndat aj tu gumu a doufam ze tapec neni nejak prilepeny ke strese.. chci ho sundat a predelat ,dekuji za inf
No na MK2 je nalepený takže je tu šanca že bude aj na staršom type ale ked to normlane strhneš a nič nerothrhneš tak ho tam nalepíš znova bez problemov
Dohy píše:jeste PREMYSLIM CO S TIM PROVEDU fakt nevim ale ta bila je takova nudna a oskliva : ( premyslel jsem o ZLUTY ALE NEVIM aby to nebylo sileny : )
nu co, budes mit "slunicko " nad hlavou....
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
a jako myslis si ze TO PUJDE PRELAKOVAT NA ZLUTO ?barvu mam gratis ... ale nevim s tou zlutou ... ze bych mel zluty sedaky a strechu ? nebo ji dat na cerno : ) tata v tipu ji ma cernou a neni to nak tmavy porad te
ja nevim no .. cernej zlutej .. fakt nevim ani nevim jestli se to DA LAKOVAT jestli se to napije a bude dobry ci ne.. nebo to nechat potahnout nakou latkou necim nejak
Nemám s tím vůbec žádnou zkušenost, tak jsem se zeptal mého papá. Je to malíř natěrač a říkal, že by do toho nešel. Je to savej materiál a prej by se ta barva mohla vpíjet někde víc, či míň nebo začít slejvat a nadělat kocoury. Blbě to nezní... Ale nevim.