Tak ti to vyšlo, to máš dobrý no mě snad taky... když tak se ozvuKaty píše:drzim vsechny prsty i na nohach;)marty3d píše:Pořád čekám, že se podaří dneska nějak do 17:00 zprovoznit auto, pak bych to mohl kolem 18:00 v Kolíně u OMV stíhat.
JA JEDU UZ DNES
SRAZY - MIMOŇSKÉ VÁLKY - 26-28.8.2011
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
jsem nejvic pratelskej clovek na svete a hafo mocinky mega moc se seznamim s nakejma coool lidickama, tak mi klidne pisnete papky
- Reklama
nas pod vlajkou a napisem GIRLSTUNING... pac ovecky beru s sebou do ohradkyMIKI-GT píše:Za hodinu vyrážím Doufám že vás tam někde najdu..mě najdete pod italskou vlajkou
a stani bude nekde hned u LIBOVEK.mely bysme mit vyhrazenej prostor.
JINAK POZOR NA RADAR Z MNICHOVA HRADISTE NA MIMON, ted to hlasili v radiu.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
- MIKI-GT
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Sraz dobrej, počasí vyšlo, jen moc lidí, a hlavně některý dementi co ráno když všichni spali tam driftovali mezi autama, nebo přes den mezi lidma...pak to dopadá jak to dopadlo.. Sprinty dobrý, Italiancars se zase předvedli
Jinak jsem hledal nějaké členy a nikde jsem je neviděl..pak jsem potkal Katy a ještě dva členy
Jinak jsem hledal nějaké členy a nikde jsem je neviděl..pak jsem potkal Katy a ještě dva členy
Alfa Romeo 166 2,4 JTD, luxury lowrider
Punto GT - prodáno
Punto GT - prodáno
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
- ultraknyst
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
ja potkala Aadaalla
Jinak to bylo jako vzdy suprovy... i kdyz nas byla hrstka a ja se obcas vytratila, proste puntaci jsou super banda... nejlepsi bylo sobotni strizliveni , jak ja rikam " za ziva".. a ani nevim cemu vsemu jsem se to furt rezala... ale bylo mi dobre i kdzy "slavici" byly hrozne otravni.
2Miky: to byl Ultraknyst (ten s tebou pak debatoval o gt) a Káca.
2Luckyna: hele a tys tam nakonec nebyla ze ?
2Dufi: mam pocit ze jsem te zahlidla projizdet dozadu za Libovky.. tak kolem treti hod ? prvne jsem si myslela ze pulmilos... nejake kola to melo.
jo a jeste tam byl JIRIII ... jsme ho zahledli ne-jednou jak projizdel, mam pocit ze sprintoval i?
2Vencapunto: amen
ja nejela svym autem kvuli tomuhle:
Jinak to bylo jako vzdy suprovy... i kdyz nas byla hrstka a ja se obcas vytratila, proste puntaci jsou super banda... nejlepsi bylo sobotni strizliveni , jak ja rikam " za ziva".. a ani nevim cemu vsemu jsem se to furt rezala... ale bylo mi dobre i kdzy "slavici" byly hrozne otravni.
2Miky: to byl Ultraknyst (ten s tebou pak debatoval o gt) a Káca.
2Luckyna: hele a tys tam nakonec nebyla ze ?
2Dufi: mam pocit ze jsem te zahlidla projizdet dozadu za Libovky.. tak kolem treti hod ? prvne jsem si myslela ze pulmilos... nejake kola to melo.
jo a jeste tam byl JIRIII ... jsme ho zahledli ne-jednou jak projizdel, mam pocit ze sprintoval i?
2Vencapunto: amen
ja nejela svym autem kvuli tomuhle:
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz