Prosím nevěděl by někdo,kde se dají nechat zatemnit skla v okolí Tábora?
A kolik přibližně zatemnění zadních skel stojí.
Děkuji za odpověd
Folie
Moderátoři: kubiii, Minimaxa, peta.smolik, Globusman
- Reklama
Jen něco málo k foliím. Teoreticky vzato, by se mohlo zatemnit jen vzadu, oblá boční okénka a zadní dveře. Přední ne. Mají už tónování od výrobce a to je na maximu, co může být (propustnost světla 70%). Jakékoliv další zatemění je nepřípustné. Od středového sloupku to může být černé jak bota a nikomu to nevadí. Na předním skle nesmí být lepena žádná folie, ani zcela průhledná, ani s desti homologacemi. Tak lepte!
Multipla Bipower 1,6 /2000
Když už folie,tak na všechno...Mít zatemněnou půlku auta opravdu ne-eMišan píše:Jen něco málo k foliím. Teoreticky vzato, by se mohlo zatemnit jen vzadu, oblá boční okénka a zadní dveře. Přední ne. Mají už tónování od výrobce a to je na maximu, co může být (propustnost světla 70%). Jakékoliv další zatemění je nepřípustné. Od středového sloupku to může být černé jak bota a nikomu to nevadí. Na předním skle nesmí být lepena žádná folie, ani zcela průhledná, ani s desti homologacemi. Tak lepte!
Tak jsem se včera večer asi 22.00 projel s autem polepeným FOLIEMA a byl to šok, dozadu totiž nevidíš vůbec nic ,dokonce abych pravdu řekl zdálo se mi to nebezpečný ,určitě jde o zvyk ,ale doporučil bych každýmu aby než polepí svůj poklad si to vyzkoušel,já jsem o tom vážně uvažoval a teď nevím nevím K
Kubas
r.v.2000 294 000km MLOK/multipla/prodáno
r.v.2005 53 300km Fiat Idea červená
r.v.2006 160 000km Multipla ll /mlok podruhé/
r.v.2008 13800km SUZUKI SV 650
r.v.2000 294 000km MLOK/multipla/prodáno
r.v.2005 53 300km Fiat Idea červená
r.v.2006 160 000km Multipla ll /mlok podruhé/
r.v.2008 13800km SUZUKI SV 650
Kubanec píše:Tak jsem se včera večer asi 22.00 projel s autem polepeným FOLIEMA a byl to šok, dozadu totiž nevidíš vůbec nic ,dokonce abych pravdu řekl zdálo se mi to nebezpečný ,určitě jde o zvyk ,ale doporučil bych každýmu aby než polepí svůj poklad si to vyzkoušel,já jsem o tom vážně uvažoval a teď nevím nevím K
Určitě jde o zvyk, ale hlavně je potřeba vhodně zvolit barvu a propustnost. Já vidím v pohodě, dokonce zevnitř téměř není poznat, že na autě jsou folie. Je to asi i značce, určitě nepoužívat folie bez atestu za pár kaček
Multi 1,9 JTd