HELP - vrzá pedal spojky
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
HELP - vrzá pedal spojky
vrzga mi pedal spojky ale len ked sa vonku otepli (jar, leto).
V zime v poho. Inac funguje normalne. Co to moze byt za problem?
Dik za radu
V zime v poho. Inac funguje normalne. Co to moze byt za problem?
Dik za radu
- Reklama
chce to novú spojku! daj Valeo-vlastná skúsenosť ! robilo mi to isté!puntoii píše:obcas ked sa chcem pohnut na malych otackach pomalicky,tak mi zacne trhat auto,ako keby som isiel po kolajniciach...Potom musim vytlacit spojku a rozbehnut sa asi s 2500-3000ot....Niekedy to ide zasa bez problemov...Treba sa zmierit,ze jazdim s Talianom
ale len v prípade pokial máš dobrý silenblok na prevodovke
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Uz ma ten pedal vazne stve. Vrzga jak sprosty. Hlavne ked je teplo. Ked je zima, tak je obvykle ticho.
Kupil som nejaky sprej, ktory ma mazat, cistit, znizovat trenie, atd.. nastriekal som ho tam , ale mam taky pocit, ze to vrzga este viacej, resp. vrzga mi to teraz aj ked je zima Sakra co s tym?
Kupil som nejaky sprej, ktory ma mazat, cistit, znizovat trenie, atd.. nastriekal som ho tam , ale mam taky pocit, ze to vrzga este viacej, resp. vrzga mi to teraz aj ked je zima Sakra co s tym?
Fiat Punto MKII 1.2 16V HLX
rozobrať premazať poskladať.ygzo píše:Uz ma ten pedal vazne stve. Vrzga jak sprosty. Hlavne ked je teplo. Ked je zima, tak je obvykle ticho.
Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Fuuuuuuu, tazko sa to rozobera?majco píše:rozobrať premazať poskladať.ygzo píše:Uz ma ten pedal vazne stve. Vrzga jak sprosty. Hlavne ked je teplo. Ked je zima, tak je obvykle ticho.
Fiat Punto MKII 1.2 16V HLX