MOJE PUNTO 1 - ukažte ta svoje ;-) Marty 3D
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Já s nim spokojenej sem. Nedávno sme jeli ve čtyřech + věci, naložený to bylo dost a nikde nic nedrhlo. Takže myslim že dobroš.Smida17 píše:Zdarec, jak jsi spokojenej s podvozkem od Supersport, chci ho taky kupovat, ale porad vaham jestli -30/-30 nebo -40/-60.. Drhne ti to nekde kdyz ses nalozenej?
jsem nejvic pratelskej clovek na svete a hafo mocinky mega moc se seznamim s nakejma coool lidickama, tak mi klidne pisnete papky
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
výzva pro zkušené
Nevíte někdo něco o sériovém alarmu? V autě ho mám, ale nejde siréna.
jsem nejvic pratelskej clovek na svete a hafo mocinky mega moc se seznamim s nakejma coool lidickama, tak mi klidne pisnete papky
Re: výzva pro zkušené
heh, nemate si s tim hrat...wozralcimarty3d píše:Nevíte někdo něco o sériovém alarmu? V autě ho mám, ale nejde siréna.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
to už nefunguje od tehdy co sem to koupil. Pak že maj "opilci" štěstíKaty píše:heh, nemate si s tim hrat...wozralcimarty3d píše:Nevíte někdo něco o sériovém alarmu? V autě ho mám, ale nejde siréna.
Tak ses asi slabej opilecmarty3d píše:to už nefunguje od tehdy co sem to koupil. Pak že maj "opilci" štěstíKaty píše:heh, nemate si s tim hrat...wozralcimarty3d píše:Nevíte někdo něco o sériovém alarmu? V autě ho mám, ale nejde siréna.
Marea weekend
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Tak je spojka v řiti Jel sem do kopce na mostě a vůbec to nezabíralo, až pak na 3ku se to chytlo a pak v pohodě až dom (cca10km) pak sem šel uklidit auto a už se to nerozjelo Tak sem to hodil sousedovi do servisu a uvidí se. Prý to bude lamala spojky či co nevíte o kolika penězích to bude? Dík
- Dohy
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
moje ted ma cca 120 + - mozna min NEVIM ... mam tam jinou palubku ... a prevodovka a spojka byla menena asi pri 100km .. co ti to presne dela ?... me teda NESLO radit.. a hlavne hucela jako prase Loziska.. ten debil predemnou totiz do prevodovky dal HYDRAULIKU olej takze mazec jina prevodovka z auta 1.2 60 (60 000) km 4 000,- zatim je klid.. ale MALINKO lozisko na hrideli slysim... ale jinak jako v pohode znacku cely spojky( lamela pritalacak lozisko ) si nepamatuju .. doma sem to nekam zalozil ... je to naka trosku lepsi ale.. taky sem koukal na prachy.. pac spojka prevodovka a prace 10 000,- jako takze sem moc na vyber nemel ale neni to zaddna profi spojka.. a jezdi to zatim
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Při zařazený jedničce pustim spojku, motor jde normálně do otáček, ale do kol se to nepřenáší a nerozjíždim se. Ani na zpátečku. Tak nevim jestli to bude jen spojka nebo i převodovkaDohy píše:moje ted ma cca 120 + - mozna min NEVIM ... mam tam jinou palubku ... a prevodovka a spojka byla menena asi pri 100km .. co ti to presne dela ?... me teda NESLO radit.. a hlavne hucela jako prase Loziska.. ten debil predemnou totiz do prevodovky dal HYDRAULIKU olej takze mazec jina prevodovka z auta 1.2 60 (60 000) km 4 000,- zatim je klid.. ale MALINKO lozisko na hrideli slysim... ale jinak jako v pohode znacku cely spojky( lamela pritalacak lozisko ) si nepamatuju .. doma sem to nekam zalozil ... je to naka trosku lepsi ale.. taky sem koukal na prachy.. pac spojka prevodovka a prace 10 000,- jako takze sem moc na vyber nemel ale neni to zaddna profi spojka.. a jezdi to zatim
Šílený prachy do toho taky rvát nebudu, nemam to na závody...