Je to Punto S 1.1 r.v1996.Předtím jsem měl fiat uno 1.3T,táta má Tipo 2.0ie 16V a přitulka Regatu 1.9D,takže slušná fiat flotila:)Doufám že bude dobře sloužit
Dohy:dik zatim mam všechno pohromadě ale kdyby nahodou tak se ozvu;)
Katy:děkuju za přivítání Proč ne turbo?ja dost jezdim autem a prostě ten benzin jsem už nemohl uplatit,jinak turbo bych bral hnedka!
Zatim nic velkýho,potřebuju zas nahromadit finance ale chtěl bych ho určitě posadit niž a taky se mi libej anděly ale to se uvidí,jinak asi nic brutalniho nebude:)
Zatim nic velkýho,potřebuju zas nahromadit finance ale chtěl bych ho určitě posadit niž a taky se mi libej anděly ale to se uvidí,jinak asi nic brutalniho nebude:)
no tak ono i neco malo obcas staci
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
vormen píše:čau, tam mám taky punto, je to 1,7TD r.v. 93 a zatím spokojenost. mám ho týden a nejeto 1000km. vadný termostat, jinak bude snad ok.
hm, 93 - jedno z prvnich ...
to sice je jedno z prvních, ale je jak nový, najeto 127tis.,komplet novej lak, rozvody, brzdy, podvozek, je to mazel. akorát bych chtěl sehnat středovou konzolu z vyšších verzí kdyby někdo o něčem věděl. díky
vormen píše:čau, tam mám taky punto, je to 1,7TD r.v. 93 a zatím spokojenost. mám ho týden a nejeto 1000km. vadný termostat, jinak bude snad ok.
hm, 93 - jedno z prvnich ...
to sice je jedno z prvních, ale je jak nový, najeto 127tis.,komplet novej lak, rozvody, brzdy, podvozek, je to mazel. akorát bych chtěl sehnat středovou konzolu z vyšších verzí kdyby někdo o něčem věděl. díky
tak uka nejaky foto... no to je dobry stav
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz