HELP - při zaření jsou slyšet divné zvuky MK2

Vše o motoru a převodovém ústrojí, poruchy, úpravy, rady a typy, topení a chazení

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

ygzo
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ygzo »

Arrow79 píše:
Sob píše:Tak se omlouvam :oops: tohle se tu asi neřešilo.Zkus kouknout jak mas doštelovanou spojku,dal jestli nemas vytahany lanovody,nebo silentbloky na lanovodech a když vše ok i oleje dost asi to vypada na synchrony :(
Na MK2 sa neda dostelovat spojka, podla toho co viem teda...
Neda sa dostelovat. Jedine co sa da, je odvzdusnit tne spojkovy valec, niekedy moze pomoct. Ak by bol zavzdusneny, tak spojku neopdina dostatocne a radit sa bude blbo.
Fiat Punto MKII 1.2 16V HLX
Reklama

frogh
Fiaťák

Příspěvek od frogh »

punto je konecne ok. Výmena: lozisko v prevodovke, ozubene koliesko, vidlica, olej + vymena spojky (po odporucani mech.) Vyslo ma to: 9500,-Sk material(Fiat) + 2000,-Sk robota
1,2-16V, rv.02, 5dv.,
standor
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od standor »

Uff, ta cena :shock: To by mě asi pokrutilo.Za to jsem koupil 2 roky starý šestikvalt :?
ygzo
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ygzo »

Co ja viem, podla mna to nie je vela penazi. Ved len spojka stoji ale 4 tisic, plus diely do prevodovky, plus robota... To mne hovorili pri opraveprevodovky, mal som podozrenie na synchron(y) ze vyse desat tisic... A to este neratam spojku.
A kolko hodin ti to robili? ja som daval menit rozvody do neoriginal servisu BOSCH a tam chcu okolo 500Sk/hod....
Fiat Punto MKII 1.2 16V HLX
frogh
Fiaťák

Příspěvek od frogh »

robil to chlap z fiatu, ale u seba doma. Trvalo mu to styri dni- 2 az 3 hod. denne stale ked prisiel z roboty. Keby to bolo robene vo fiate, tak by to bolo urcite drahsie.
1,2-16V, rv.02, 5dv.,
Odpovědět

Zpět na „Punto - motor“