Nazdar chalan no to sa tesim aj ja...Koncom septembra uz bude hadam vonkajsok hotovy a cez zimu sa bude makat na interieri. A odkial si sa dozvedel o tomto fore ?
Punto GT3 150 PS, 245 NM @ 1.0 Bar - Euro styled 1.4 Till the turbo kicks in
Tak na jednej strane je uz hotovy prah... Prplacka to bola riadna (4 dni roboty a 1 dojebkany prah)... Ale vyzera to super akoby boli odtial (pekne kopiruju liniu punta) a nikto take nebude mat lebo su kompletne urobene z plechu podla vlastneho navrhu... Ako zaklad nam sluzil feliciovy prah ale ten je dost prerobeny a zostala z neho len ta dolna linia... Zatial je to v striekacom tmely. Zajtra sa ide robit druha strana
Naposledy upravil(a) Vesto dne 06 kvě 2008, 21:41, celkem upraveno 1 x.
tombady 2 ? to bylo hnusny no .. ne ale proste to pak je videt no .. aspon u toho bud nevim jak to je at pak se te nezeptam na neco jako Tombadyho ... jaky ma zarovky ve svetel a rekl mi .. ja nevim takovy kraviny neresim
Nie nerobim si to sam pretoze nemam tak vela skusenosti aby som mal odvahu sa do toho pustat sam... Chcem to mat dokonale a preto si to sam nerobim lebo ucit sa na tom urcite nechcem... Ma to byt lestenka a preto sa ja do toho chytat nebudem. A za druhe aj keby som sa do toho chcel pustit sam tak nemam na to vybavenu garaz... Nemam zvaracku ani ine naradie. Jedine ktore som mal mi ukradli ked mi vykradli garaz... Ja si nepotrebujem dokazovat, ze som si nieco na tom robil sam... Ano nejake veci som si robil na aute sam napr... Muzika, interier, nhodenie podvozku a pod ale do klampiariny sa ja pustat nebudem. To nehavam na profikoch. Ale vzdy som pritomny pri pracach aby som vedel co ako ako je urobene a aby som sa trocha priucil postupom prac a mozno to raz skusil aj ja ale na nejakom inom aute. . . A ja narozdiel od tobadyho viem aj o najmensom detaile, kt. sa robil na aute a aj ako presen sa robil. Ako vravim som pri pracach na mojom aute kazducky den....
takova odpoved je pro me uspokojujici.... ne kazdy tady se pousti do klempiriny... to je fakt.
ale jeste ze jsi tam napsal o tom podvozku,introsu a muzice... jinak uz bych si myslela ze jsi krtek a frajer
Ja a verim ze i ostatni tady se pousti jen do toho , na co se citi
ale kdo ma nebo chce super lestenku tak to musi nechat odbornikum... pak se to i ukaze na bodech.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz