Lancia Delta-koupě?

Moderátor: peta.smolik

Odpovědět
Tonino
Začátečník

Lancia Delta-koupě?

Příspěvek od Tonino »

Prosím o pár rad.Jsem tu nový a mám zájem o koupi Delty 1,6 nebe 1,8 ale všichni kolem mi ji vymlouvají.Četl jsem o ní test kde strašně vychvalovali její podvozek ale na druhou stranu zase psali že je strašně moc složitý a tím pádem je tam větší riziko že se něco pokazí.A taky ceny náhradních dílů,že jsou úplně jinde než třeba u Fiatu.A co motory? U Fiatu Tipo je pré 1,6 dobrý ale 1,8 je strašný žrout benzínu.Jak je to u Lancie? Rád by jsem třeba znal cenu rozvodů na motor 1,6.Mám momentálně Corollu 1,6 16v 89KW a rozvody mně stály komplet 1600Kč.Vždy se mi Delta líbila a asi si ji i koupím ale nejdříve by jsem chtěl vědět pár info od vás.Díky moc všem za odpovědi. :wink:
Reklama

Szozda
Začátečník

Příspěvek od Szozda »

Čau Tonino,napiš tento svůj dotaz do našeho klubu : http://lanciaklub.cz/ ,sem chodí málo Lančiáků,"u nás" ti Deltu doporučí hodně lidí,v podstatě je 1.6 motor ten stejný,co v Tipu.U 1.8 záleží,jestli je to obyč. 1.8,nebo s proměnným časováním ventilů-1.8 VVT,tento je už modernější a v lehké Deltě se vlezeš do 8-9 l/100km .
Ceny rozvodů a podv.částí nejsou žádný "harakiri",jen o chlup vyšší než Fiat-Vždyť Delta je Tipo s kastlí Lancia.Ale chce to napsat k nám do Lanciaklubu,já mám Themu,tak do Delty zase až tak moc nevidím.
Lancia Thema 2.0i.e.
Lancia Delta II 1.6
www.lanciaklub.cz
Tonino
Začátečník

Příspěvek od Tonino »

:shock: vůbec jsem netušil,že něco takovýho funguje.Hned se na to juknu.Děkuju moc
Szozda
Začátečník

Příspěvek od Szozda »

OK
Lancia Thema 2.0i.e.
Lancia Delta II 1.6
www.lanciaklub.cz
Odpovědět

Zpět na „LANCIA“