HELP - blbnou blinkry
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
Naštěstí tě nic takového nečeká, pouze stačí odšroubovat přední světlo. Pokuď máš punto 1, tak se bude jednat jen o 2 šroubky - jdou krásně vidět. Až je dáš dolu, tak si můžeš všimnout, že za blinkrama jsou na každé straně dva dráty s očkem. Tak ten normálně zatáhneš směrem od sebe (na těch drátech jsou pružiny a ty ty blinkry držej zevnitř). Pak to povolí. Možná že ty šrouby povolovat ani není potřeba.
Ale on chtěl boční ne přední .Ondraus píše:Naštěstí tě nic takového nečeká, pouze stačí odšroubovat přední světlo. Pokuď máš punto 1, tak se bude jednat jen o 2 šroubky - jdou krásně vidět. Až je dáš dolu, tak si můžeš všimnout, že za blinkrama jsou na každé straně dva dráty s očkem. Tak ten normálně zatáhneš směrem od sebe (na těch drátech jsou pružiny a ty ty blinkry držej zevnitř). Pak to povolí. Možná že ty šrouby povolovat ani není potřeba.
Fiat Punto 1,7TD SX rv95
A jo. Blbě jsem to přečetl. Tak to nemůžu bohužel sloužit - nemám zkušenosti.Pun-to píše:Ale on chtěl boční ne přední .Ondraus píše:Naštěstí tě nic takového nečeká, pouze stačí odšroubovat přední světlo. Pokuď máš punto 1, tak se bude jednat jen o 2 šroubky - jdou krásně vidět. Až je dáš dolu, tak si můžeš všimnout, že za blinkrama jsou na každé straně dva dráty s očkem. Tak ten normálně zatáhneš směrem od sebe (na těch drátech jsou pružiny a ty ty blinkry držej zevnitř). Pak to povolí. Možná že ty šrouby povolovat ani není potřeba.
- Dohy
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
ani k prednimu blinkru nemusi NIC sundavat odjisti ocko (drat) vysune odpoji zarovku a hotovoOndraus píše:Naštěstí tě nic takového nečeká, pouze stačí odšroubovat přední světlo. Pokuď máš punto 1, tak se bude jednat jen o 2 šroubky - jdou krásně vidět. Až je dáš dolu, tak si můžeš všimnout, že za blinkrama jsou na každé straně dva dráty s očkem. Tak ten normálně zatáhneš směrem od sebe (na těch drátech jsou pružiny a ty ty blinkry držej zevnitř). Pak to povolí. Možná že ty šrouby povolovat ani není potřeba.
- MIKI-GT
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Chtěl jsem sundat ještě skla ze světel protože tam mám malinko bordel, ale sundal jsem ty sponky a stejně to nešlo..ta bestie drželaDohy píše:ani k prednimu blinkru nemusi NIC sundavat odjisti ocko (drat) vysune odpoji zarovku a hotovoOndraus píše:Naštěstí tě nic takového nečeká, pouze stačí odšroubovat přední světlo. Pokuď máš punto 1, tak se bude jednat jen o 2 šroubky - jdou krásně vidět. Až je dáš dolu, tak si můžeš všimnout, že za blinkrama jsou na každé straně dva dráty s očkem. Tak ten normálně zatáhneš směrem od sebe (na těch drátech jsou pružiny a ty ty blinkry držej zevnitř). Pak to povolí. Možná že ty šrouby povolovat ani není potřeba.
Alfa Romeo 166 2,4 JTD, luxury lowrider
Punto GT - prodáno
Punto GT - prodáno