HELP - blbnou blinkry
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- MIKI-GT
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
HELP - blbnou blinkry
Když je v autě teplo tak mi blbnou blinkry, když třeba vyvětrám tak to jde, blbnou i výstražné. Relátko nebo přerušovač? To musím sundat volant kvůli tomu?
Zkusil jsem když to zrovna vůbec nešlo tak zavřít a zamknout to, to ale blinkry normálně blikly..
Zkusil jsem když to zrovna vůbec nešlo tak zavřít a zamknout to, to ale blinkry normálně blikly..
Alfa Romeo 166 2,4 JTD, luxury lowrider
Punto GT - prodáno
Punto GT - prodáno
- Reklama
No to je pěkně blbej problém. Mě to dělalo taky, vždy když bylo horko ta nešli a jak sem to vyvětral na normální teplotu tak zase fungovaly. Někdy mi pomohlo zmáčkout "trojúhelník" a šlo to. Koupil sem sio nový relátko (přerušovač) ale to stejně nepomohlo. Můj problém byl asi někde kolem kontaktů toho trojúhelníka, ale nevim který. Snažili jsme se přihnout všechny ... každopádně jsem si koupil celou novou tu spínačku, tak doufám že už to pujde a není to někde mimo ní, ale teď není počasí na to aby se toi dalo zkusit.... Jinak u toho trojúhelníku to drží takový dvě packy a protože se v tom už asi někdo hrabal tak jedna byla ulomená a ty plasty nedrželi uplně pohromadě. Myslim si že i to mohlo způsobit ten problém...... Už mě to trápí asi 2 měsíce a pořád to sundavám dolu a nahoru Ale pokud chces sundat cely ty "brejle" (celou tu spínačku), tak volant sundat musíš , ale není to tak hrozný akorát pozor jestli máš airbag tak ho odepni až po odpojení baterky ať ti to nehlásí chybu v řídící jednotce jako mě
Fiat Punto 55S 1.1 r.v. 1998
e-mail: adaman@email.cz
Mám ho.... chceš ho???? Koupil jsem ho asi před měsícem a nakonec sem ho nepotřeboval...MIKI-GT píše:Ok díky, hledám teď na netu to relé a autokelly ani aci to nemají...
Jinak ... http://www.pop-art.cz/
Za 200 + poštovný. Je úplně nové akorát mi nevyřešilo problém .... Jinak mám 55S tak doufám že je stejný jako do GT
- MIKI-GT
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem tam byl, to modré relé jsem vyndal trošku zahýbal s packama a nasadil zpátky..a blikalo to celou dobu, takže možná problém vyřešen, ale moc se mi tomu nechce věřit..Ke konci týdne pojedu někam dál s autem tak vyzkouším a dyžtak bych vzal to tvoje relé ju..
Díky moc klucí za pomoc
Máte taky u řadičky takovou tu kontrolku na alarm spolu s těma čidlama..přikládá se k tomu ten dálkovej ovladač..a něco se s tím mění nebo co..nějak jsem na to nepřišel k čemu to slouží..
Díky moc klucí za pomoc
Máte taky u řadičky takovou tu kontrolku na alarm spolu s těma čidlama..přikládá se k tomu ten dálkovej ovladač..a něco se s tím mění nebo co..nějak jsem na to nepřišel k čemu to slouží..
Alfa Romeo 166 2,4 JTD, luxury lowrider
Punto GT - prodáno
Punto GT - prodáno