INTERIÉR: Tlačítko pod sedadlem řidiče
Moderátor: peta.smolik
- HoviXXX
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
INTERIÉR: Tlačítko pod sedadlem řidiče
Tak při dnešním čištění sedaček sem v rozvodech vzduchu po předchozím majiteli našel zajímavý věci,viz obr:
Hlavně teda mobil,blikačka na kolo a ten ZAPALOVAČ mě zarazil!!!
Ale co sem nejvíc nepochopil na co je tohle tlačítko,je u řidičovo sedačky vlevo....
Takže pokud někdo ví,tak budu mooooc rád... Vedou k něnu dva drátky
Ale co sem nejvíc nepochopil na co je tohle tlačítko,je u řidičovo sedačky vlevo....
- Reklama
davam za pravdu poslednim prispevkum ohledne odstaveni privodu paliva.... sakra lidi, to vas nenapadlo se ani jednou podivat do manualu ? viz strana 88. pri stisknuti dojde k aktivasci privodu paliva.... takze nejde to jakkoliv jinak vyzkouset, leda jiz zminene otoceni auta na strechu nebo celni naaraz :D:D:D
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
tak kdo to zkusí jako první?sgy píše:davam za pravdu poslednim prispevkum ohledne odstaveni privodu paliva.... sakra lidi, to vas nenapadlo se ani jednou podivat do manualu ? viz strana 88. pri stisknuti dojde k aktivasci privodu paliva.... takze nejde to jakkoliv jinak vyzkouset, leda jiz zminene otoceni auta na strechu nebo celni naaraz :D:D:D
EX: Panda 1.2 f stajlinku:D
- Mr.Bean
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Re: K čemu je tlačítko pod sedadlem řidiče?
Vim, že tohle není nejlepší řešit na internetu, ale nedalo by se to tlačítko použít jako tajný vypínač?
Když by se zmáčklo, tak by to přerušilo přívod paliva ...
Honza, Fiat Panda 1.1 Active; 07/2009; žlutá mambo
Detailingclub.cz - Profesionální péče o vaše auto
Detailingclub.cz - Profesionální péče o vaše auto
- SIMPLiCITY
- Začátečník
Fungovat by to malo, akurat sa tento stav indikuje na pristrojovom panely, tazke ked by sa to chcelo pouzit ako bezpecnostny prvok asi by to neplnilo ucel, lebo ten kto by to chcel ukradnut by asi vedel co kradne a jednoducho by si to zapol spatmr.bean píše:Vim, že tohle není nejlepší řešit na internetu, ale nedalo by se to tlačítko použít jako tajný vypínač?
Martin, Fiat Panda 1.1 Active 2006, Nick: Žabka / Žabiak :D :D
Nemohl bys mi ty fotky poslat prosím na email? Tady se mi nějak nechcou zobrazit... Kdyžtak radim.fojtek@seznam.cz DíkyHoviXXX píše:Tak při dnešním čištění sedaček sem v rozvodech vzduchu po předchozím majiteli našel zajímavý věci,viz obr:
Škoda fabia 1.4 50kW r.v. 2000 - Pracovní
Fiat punto II 1.2 16v 59kW Sporting r.v. 2000 - Pracovní
Hyundai sonáta 2.0 16v 102kW r.v. 1996 -Rodinné
Fiat punto II 1.2 16v 59kW Sporting r.v. 2000 - Pracovní
Hyundai sonáta 2.0 16v 102kW r.v. 1996 -Rodinné
Manželka na križovatke zaradila namiesto jednotky trojku, auto poskočilo a motor sa vypol, nešlo naštartovať - to poskočenie auta bolo vyhodnotené ako nehoda a vypol sa prívod paliva. Bolo potrebné zatlačiť na to tlačítko pod sedačkou vodiča a potom šlo auto zasa naštartovať.