Fiat Regata 1.5 spotřeba
Moderátor: peta.smolik
-
- Začátečník
Fiat Regata 1.5 spotřeba
Dokáže mi někdo poradit jak u benzinové 1.5 Regaty snížit spotřebu na přijatelnou mez. Při zakoupení byla spotřeba 15 litrů - bomba. Po výměně svíček, lambda sondy, nový katík, nová volnoběžná klapka, vzduchový filtr, vyměněný počítač a další čáti motoru - zatím nebyla návštěva u značkového servisu, mi sice klesla spotřeba ale je stále 10 litrů město a cca 8 litrů mimo město a to šetřim jak jde. Dále je občas sítit v kabině benzín, ale nenašel jsem místo, kde by unikal. Známý má rovněž Regatu stejný typ a jezdí ve městě kolem 7,5 litru.
Cavalry
- Reklama
no já mam současnou kombinovanou spotřebu 10,7 l (ale taky mam pěkně těžkou nohu ), takže bejt tebou, tak si na 8l moc nestěžuju.. kolik máš najeto?
co se týče smradu benzínu, podívej se po zavzdušnění nádrže, tušim, že tam někudy to unikalo mě...
co se týče smradu benzínu, podívej se po zavzdušnění nádrže, tušim, že tam někudy to unikalo mě...
i dont think there is anything worse than being ordinary.
!spotřeba!
zkus si třeba koupit sportovní filtr, stojí okolo 700kč. Já vlastním regatu 1,5i.e a spotřeba mi docela klesla. Jezdím s ní mimo město v poho okolo 6,5 i míň. A to si myslím, že jde. A ještě si zkontroluj ty tlusté, černé hadice jak jsou u klapky a vzduchového filtru rádi praskají -> já je mám oblebený izolačkou a k sehnání už asi nebudou. Měl jsem je děravé a díky odhalení mi spotřeba velice klesla i s tím sport.filtrem. Ten sport.filtr udělá fakt hodně, protože díky lepšímu proudění vzduchu do motoru se ti i zvýší výkon a nebudeš muset tolik na to šlapat. Hlavně se jedná o ty rozjezdy, kde regata hodně papá, ale záleží to jen na tobě.