TYP - Punto II H7 vs. Xenon
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
TYP - Punto II H7 vs. Xenon
Nemate dakto v aute tuto kombinaciu?Niekotry vravia,ze xenony D2S by mali pasovat do optiky s paticou H7 bezproblemov,niektory hovoria ze su tam problemy...Mna konkretne najviac zaujima tato kombinacia..Az by ste mali veskere skusenost,napiste.Diky!
- Reklama
reakcia na xenony
Punto 2 /188/ - originál žiarovky boli h1 aj v dialkových aj v tlmených. Ja som kupoval xenony z vrakoviska a je to v pohode.
Pri demontáži parabol treba dať dole aj predný nárazník, a následne treba v parabole vyfrézovať otvor na D2S-ku, h7- neviem neskúšal som.
Komplet elektriku /štartér+menič/ som namontoval na parabolu. štartér v parabole menič vonku/všetko dobre utesnené voči prieniku H2O.
+,- na konektor žiarovky v svetle. ináč som do pôvodnej el.nezasahoval.
Všetko fungovalo ok cca 1 rok až do osudného septembra 2005.
Crash totalka...
takze mozem predať uz upravené paraboly....bez xenonov
kontakt Mischo8@post.sk
Pri demontáži parabol treba dať dole aj predný nárazník, a následne treba v parabole vyfrézovať otvor na D2S-ku, h7- neviem neskúšal som.
Komplet elektriku /štartér+menič/ som namontoval na parabolu. štartér v parabole menič vonku/všetko dobre utesnené voči prieniku H2O.
+,- na konektor žiarovky v svetle. ináč som do pôvodnej el.nezasahoval.
Všetko fungovalo ok cca 1 rok až do osudného septembra 2005.
Crash totalka...
takze mozem predať uz upravené paraboly....bez xenonov
kontakt Mischo8@post.sk
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
NO,ja som s H1kamy ani neskusal,jak by tam xenony pasli,lebo ma kazdy od toho odhovaral a ja som bal hlavne ohniska...Teraz som si objednal H7cky a D2Sky...Tam ma byt vraj ohnisko aj patica bezproblemova...A jediny problem,co sa moze vyskitnut,je uchyt vybojky a to si myslim,ze az taky problem neni...Diky za info mischo!
Ak mate este dakto skusenosti,podelte sa
Diky
Ak mate este dakto skusenosti,podelte sa
Diky
reakcia xenony
zajtra pošlem foto ako to mám urobené, h1 paraboly nie sú žiadny problém ohnisko výbojky je v pohode. parabola svieti tak ako má, ak ta niekto odhovára tak len preto že závidí že ty budeš mať xenóny a on nie. ked chceš tak sa dobehni na to mrknuť.
mimochodom kúpim tie h1 paraboly zakoľko ich predáš??????
mimochodom kúpim tie h1 paraboly zakoľko ich predáš??????
reakcia na led
Po namontovaní xenónov nebol absolútne žiadny problém s kontrolkou, všetko funguje tak ako má, aspoň u mňa.
S tou ledkou to robilo u mňa to isté, mimochodom na otcovej tempre tiež akonáhle som dal do parkovačky ledku začal check control indikovať že je vypálená žiarovka. nemám rád nefunkčné kontrolky tak som to nevypínal, a mimochodom sa mi žltá parkovačka v kombinácii s xenónom páči viac.
S tou ledkou to robilo u mňa to isté, mimochodom na otcovej tempre tiež akonáhle som dal do parkovačky ledku začal check control indikovať že je vypálená žiarovka. nemám rád nefunkčné kontrolky tak som to nevypínal, a mimochodom sa mi žltá parkovačka v kombinácii s xenónom páči viac.