Nevite nekdo kde bych sehnal nejakou redukci na radio do MK1 aby nebylo šikmo,ale rovně???Skače mi příšerně cédéčko a MP3 disky o trošku míň,ale skoro na každým hrbolu to přestane hrát
Ta redukce ti nepomůže. Rádio klidně hraje i vzhůru nohama. U tebe je jinej problém. Je špinavá čočka laseru a nebo poškozená jeho optika. Čili rozdělat a vyčistit lihem čočku. Když to nepomůže tak buď oprava respektive výměna mechaniky a nebo nový rádio
Pun-to ma pravdu. musi ti to hrat aj na boku... problem je v radiu. ale ked som mal ja MK1 tak som mal tiez take stare zaspinene radio a riesil som to takou jemnou penovou vyplnou (normalne som tam natlacil jemny molitan - je tam na to miesto) a to ho kus zdvihlo do vodorovnejsej polohy a tiez kus stlmilo otrasy. skakanie ustupilo. aj ked nie uplne...
stilo-multiwagon-JTD-dynamic
spominame: Punto MK1 1.2 SX 3D, Punto MK2a 1.2 SX 5D
Arrow79 píše:Sob, kazde radio by malo vydrzat 60 stupnovy uhol naklonenia.. teda aspon to pisu v manualoch
súhlas !!!!
bud je to nepodarok alebo je špinavá čočka alebo je to total šrot!
mám panasonika a tomu nevadí sklon ani otrasy hrá stále výnimka trojitého žel. priecestia
majki píše:Presne tohle jsem mel v mk2b, ted ho tam ma mamina...a jede v poho...takze chybu bych hledal v pristroji, cocka? Mechanismus otaceni CDcka? Kdo vi...
Jenže MK2 ma radio vodorovně nahoře v palubce a ne dole nakloněný