MOJE PUNTO 1 - UKAŽTE TA SVOJE ;-) Dufi

Každý má zde možnost si založt solo diskuzi o svém Puntu

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Odpovědět
Dufi
Fiaťák

Příspěvek od Dufi »

Hannibal píše:
Dufi píše:
Hannibal píše: Je to tam totálně svinsky, jak to sundáš, tak už to nenasadíš, jedině fakt asi odřezat...
A co ty polepy? Ty vis jak na to?
Ne, to bohužel vůbec netuším...
Nevadí zkusim se nekde zeptat a prolezt poradne net.
Reklama

Pun-to
Znalec

Příspěvek od Pun-to »

U šaltrpáky musíš nejdřív odšroubovat šroubek co drží poličku k podlaze a pak vší silou :? :shock: :x tahat za kouli směrem nahoru. Jde to blbě, ale jde to. Nasadit zpátky to jde už pěkně :wink: .
U budíků je s polepem docela problém protože sou podsvícený zespodu :x :( :x , ne jak u jinejch aut kde to šlo vyrobit i doma ty polepy.
Fiat Punto 1,7TD SX rv95
Dufi
Fiaťák

Příspěvek od Dufi »

Pun-to píše:U šaltrpáky musíš nejdřív odšroubovat šroubek co drží poličku k podlaze a pak vší silou :? :shock: :x tahat za kouli směrem nahoru. Jde to blbě, ale jde to. Nasadit zpátky to jde už pěkně :wink: .
U budíků je s polepem docela problém protože sou podsvícený zespodu :x :( :x , ne jak u jinejch aut kde to šlo vyrobit i doma ty polepy.
Ta hlavice mi takhle vyndat nejde,je na ni natahlej ten gumovej potah,od zhora az dolu.takze se musi dostat dolu nejdriv ten potah.Sliknout ho od spoda nahoru i s tou odkladaci prihradkou je asi jedina moznost.
Semo
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Semo »

Ten spodok, v ktorom je uchytený poťah drží iba jedna šrúba v strede odkaldacej priehradky ako písal Pun-to. Tú odšrúbuj a pridvihni si ten plast aby nedržal ani na zadných západkach... Potom fakt už len ťahať silou hlevicu hore... Pôjde spolu s poťahom a plastom
Obrázek
Katy
Všeználek

Příspěvek od Katy »

jsem to tady rychle prebehla ocima....

a k tomu lakovani plastu v introsu... .jeste jste myslim zapomneli na dulezitou vec : zdrsnit povrch a odmastit aby to vubec drzelo.
tzn. jeste si kup technicky benzin a nejjemnejsi smirgl papir... tim to udelej prvne, pak odmasti, pak dej zaklad, pak aspon dve vrstvy barevnyho laku, pak bezbarveho a je to :) a poradne nech vsechno schnout at si tam neotlacis prsty nebo neco ;) a taky nejakou pasku na oblepeni mist co strikat nebudes... ta malirska propousti, staci izolepa ;)
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Dufi
Fiaťák

Příspěvek od Dufi »

Tak ta radicka nakonec dolu sla.Ale nevim jak to vyresit dlat,jestli to seziznout,udelat zavit a nasrouboovat tam nejakou jinou hlavici nebo to nechat tak jak to je a jenom vymenit tu hlavici,ale tam se to nasazuje pres nejakou drazku bo co,takze nevim jestli bych takovou hlavici sehnal a taky nevim jak byhc tam dal zpet tu prihradku s potahem.

Katy:Diky za radu urcite se budu timto postupem ridit :wink:
Katy
Všeználek

Příspěvek od Katy »

ja mam taky serizlou radicku a novou hlavici...
tam ti staci do ni ty cerviky (kdyz nema ta radicka zavit)...takove male zavitky.. a to se pritahne k te tycce.
Tu prihradku tam muzes dat....ale chce to novy potah na radicku... a ten uz tam nejak naaranzujes ;)
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Semo
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Semo »

Dufi píše:Tak ta radicka nakonec dolu sla.Ale nevim jak to vyresit dlat,jestli to seziznout,udelat zavit a nasrouboovat tam nejakou jinou hlavici nebo to nechat tak jak to je a jenom vymenit tu hlavici,ale tam se to nasazuje pres nejakou drazku bo co,takze nevim jestli bych takovou hlavici sehnal a taky nevim jak byhc tam dal zpet tu prihradku s potahem.

Katy:Diky za radu urcite se budu timto postupem ridit :wink:
Ja som zrezal a som vyrobil z dreva medzikus aby to držalo, lebo hlavica mala väčší priemer ako bola tyčka páky...
Obrázek
Vencapunto
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vencapunto »

No polepy nejsou moc velkej problém.Stačí naskenovat origo,pohrát si na počítači,vytisknout,vystřihnout a nalepit,ale musíš překopat osvětlení.Já to vzřešil takhle
Obrázek Obrázek
Futile Italian Attempt at Transportation
Very Weird
Pun-to
Znalec

Příspěvek od Pun-to »

No právě že se musí překopat osvětlení. Jenže každej není tak zručnej jako ty, aby se do toho mohl pustit, proto sem psal že to není vůbec jednoduchý.
A kromtoho to zadní osvětlení se mi líbí mnohem víc než to přední.
Fiat Punto 1,7TD SX rv95
Vencapunto
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vencapunto »

Tak jedině to vytisknout na průhlernou fólii.Nebo koupit hotový na netu
Futile Italian Attempt at Transportation
Very Weird
Pun-to
Znalec

Příspěvek od Pun-to »

Už vidím jak tiskneš na lejzrovce bílou barvu :D :D :D :D :D :D
A ceny na netu nejsou zrovna nejnižží :? :( :cry: (kromtoho sem je u nás nikde neviděl)
Fiat Punto 1,7TD SX rv95
Arrow79
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arrow79 »

Nieje problem to vytlacit na foliu digitalnou tlacou (ta tlaci aj bielu).. nieje to vobec drahe, cely polep ta vyjde na max. 250 korun ;)
Punto MK2 1.2 8V ELX
Sob
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sob »

a nebo objednat z polskych stranek
Hannibal
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od Hannibal »

Katy píše:jsem to tady rychle prebehla ocima....

a k tomu lakovani plastu v introsu... .jeste jste myslim zapomneli na dulezitou vec : zdrsnit povrch a odmastit aby to vubec drzelo.
tzn. jeste si kup technicky benzin a nejjemnejsi smirgl papir... tim to udelej prvne, pak odmasti, pak dej zaklad, pak aspon dve vrstvy barevnyho laku, pak bezbarveho a je to :) a poradne nech vsechno schnout at si tam neotlacis prsty nebo neco ;) a taky nejakou pasku na oblepeni mist co strikat nebudes... ta malirska propousti, staci izolepa ;)
Já ti teda nevím, ale na zdrsňování jsem hodil bobek, bohatě mi stačila jedna barevná vrstva a malířská páska nepropustila ani Ň...:) Asi jsem měl štěstí
NOW
1996 Punto GT1
2013 Octavia 1.4 TSI
2012 Octavia Combi 2.0 TDI

EX
2003 Octavia 1.9 TDI
1995 Punto 1.1 - "Note"
Odpovědět

Zpět na „Punto - naše Punta“