Nevadí zkusim se nekde zeptat a prolezt poradne net.Hannibal píše:Ne, to bohužel vůbec netuším...Dufi píše:A co ty polepy? Ty vis jak na to?Hannibal píše: Je to tam totálně svinsky, jak to sundáš, tak už to nenasadíš, jedině fakt asi odřezat...
MOJE PUNTO 1 - UKAŽTE TA SVOJE ;-) Dufi
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
U šaltrpáky musíš nejdřív odšroubovat šroubek co drží poličku k podlaze a pak vší silou tahat za kouli směrem nahoru. Jde to blbě, ale jde to. Nasadit zpátky to jde už pěkně .
U budíků je s polepem docela problém protože sou podsvícený zespodu , ne jak u jinejch aut kde to šlo vyrobit i doma ty polepy.
U budíků je s polepem docela problém protože sou podsvícený zespodu , ne jak u jinejch aut kde to šlo vyrobit i doma ty polepy.
Fiat Punto 1,7TD SX rv95
Ta hlavice mi takhle vyndat nejde,je na ni natahlej ten gumovej potah,od zhora az dolu.takze se musi dostat dolu nejdriv ten potah.Sliknout ho od spoda nahoru i s tou odkladaci prihradkou je asi jedina moznost.Pun-to píše:U šaltrpáky musíš nejdřív odšroubovat šroubek co drží poličku k podlaze a pak vší silou tahat za kouli směrem nahoru. Jde to blbě, ale jde to. Nasadit zpátky to jde už pěkně .
jsem to tady rychle prebehla ocima....
a k tomu lakovani plastu v introsu... .jeste jste myslim zapomneli na dulezitou vec : zdrsnit povrch a odmastit aby to vubec drzelo.
tzn. jeste si kup technicky benzin a nejjemnejsi smirgl papir... tim to udelej prvne, pak odmasti, pak dej zaklad, pak aspon dve vrstvy barevnyho laku, pak bezbarveho a je to a poradne nech vsechno schnout at si tam neotlacis prsty nebo neco a taky nejakou pasku na oblepeni mist co strikat nebudes... ta malirska propousti, staci izolepa
a k tomu lakovani plastu v introsu... .jeste jste myslim zapomneli na dulezitou vec : zdrsnit povrch a odmastit aby to vubec drzelo.
tzn. jeste si kup technicky benzin a nejjemnejsi smirgl papir... tim to udelej prvne, pak odmasti, pak dej zaklad, pak aspon dve vrstvy barevnyho laku, pak bezbarveho a je to a poradne nech vsechno schnout at si tam neotlacis prsty nebo neco a taky nejakou pasku na oblepeni mist co strikat nebudes... ta malirska propousti, staci izolepa
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Tak ta radicka nakonec dolu sla.Ale nevim jak to vyresit dlat,jestli to seziznout,udelat zavit a nasrouboovat tam nejakou jinou hlavici nebo to nechat tak jak to je a jenom vymenit tu hlavici,ale tam se to nasazuje pres nejakou drazku bo co,takze nevim jestli bych takovou hlavici sehnal a taky nevim jak byhc tam dal zpet tu prihradku s potahem.
Katy:Diky za radu urcite se budu timto postupem ridit
ja mam taky serizlou radicku a novou hlavici...
tam ti staci do ni ty cerviky (kdyz nema ta radicka zavit)...takove male zavitky.. a to se pritahne k te tycce.
Tu prihradku tam muzes dat....ale chce to novy potah na radicku... a ten uz tam nejak naaranzujes
tam ti staci do ni ty cerviky (kdyz nema ta radicka zavit)...takove male zavitky.. a to se pritahne k te tycce.
Tu prihradku tam muzes dat....ale chce to novy potah na radicku... a ten uz tam nejak naaranzujes
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Ja som zrezal a som vyrobil z dreva medzikus aby to držalo, lebo hlavica mala väčší priemer ako bola tyčka páky...Dufi píše:Tak ta radicka nakonec dolu sla.Ale nevim jak to vyresit dlat,jestli to seziznout,udelat zavit a nasrouboovat tam nejakou jinou hlavici nebo to nechat tak jak to je a jenom vymenit tu hlavici,ale tam se to nasazuje pres nejakou drazku bo co,takze nevim jestli bych takovou hlavici sehnal a taky nevim jak byhc tam dal zpet tu prihradku s potahem.
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Já ti teda nevím, ale na zdrsňování jsem hodil bobek, bohatě mi stačila jedna barevná vrstva a malířská páska nepropustila ani Ň... Asi jsem měl štěstíKaty píše:jsem to tady rychle prebehla ocima....
NOW
1996 Punto GT1
2013 Octavia 1.4 TSI
2012 Octavia Combi 2.0 TDI
EX
2003 Octavia 1.9 TDI
1995 Punto 1.1 - "Note"
1996 Punto GT1
2013 Octavia 1.4 TSI
2012 Octavia Combi 2.0 TDI
EX
2003 Octavia 1.9 TDI