No tu kuzi zatim necham,ale vypada to luxusne .Zas az tak si neverim.Zkusim ten stredak a uvidim jak to pujde a jak to bude vypadat,pak uvidim co dal.Fotky urco zaslu.Diky kluci!
Dufi píše:Pac tyhle Punta maj na muj vkus strasne dlouhej fofrklacek
Jojo, jsou to trošku autobusy...ale prej to není žádná prdel, zkrátit řadičku, hlavně, abyses pak nemusel při řazení předklánět ...polepy mi přijdou jako dobrej nápad...
NOW
1996 Punto GT1
2013 Octavia 1.4 TSI
2012 Octavia Combi 2.0 TDI EX
2003 Octavia 1.9 TDI
1995 Punto 1.1 - "Note"
To jo.Ale hodne lidi to ma zkraceny.By se ale musela uriznout ta tyc a udelat se na ni zavit.A hlavne zkousel jsem z toho dostat ten potah co tam je vubec to neslo jedine to nejak odrezat.
Dufi píše:To jo.Ale hodne lidi to ma zkraceny.By se ale musela uriznout ta tyc a udelat se na ni zavit.A hlavne zkousel jsem z toho dostat ten potah co tam je vubec to neslo jedine to nejak odrezat.
Je to tam totálně svinsky, jak to sundáš, tak už to nenasadíš, jedině fakt asi odřezat...
NOW
1996 Punto GT1
2013 Octavia 1.4 TSI
2003 Octavia 1.9 TDI
1995 Punto 1.1 - "Note"
Dufi píše:To jo.Ale hodne lidi to ma zkraceny.By se ale musela uriznout ta tyc a udelat se na ni zavit.A hlavne zkousel jsem z toho dostat ten potah co tam je vubec to neslo jedine to nejak odrezat.
Je to tam totálně svinsky, jak to sundáš, tak už to nenasadíš, jedině fakt asi odřezat...
A co ty polepy? Ty vis jak na to?
Ne, to bohužel vůbec netuším...
NOW
1996 Punto GT1
2013 Octavia 1.4 TSI
2003 Octavia 1.9 TDI
1995 Punto 1.1 - "Note"