TO JE ELEKTROTECHNICKA SUCIASTKA? AK ANO TAK VODITKOM TI MOZE BYT WWW.THORN.SK, JA TAM KUPUJEM VSETKO OD ELEKTROTECHNIKY. NAPOSLEDY RELE DO CYKLOVACA...
URCITE MATE AJ V CECHACH NIECO TAKE.
stilo-multiwagon-JTD-dynamic
spominame: Punto MK1 1.2 SX 3D, Punto MK2a 1.2 SX 5D
Rozlišuje se podel toho, jestli je to auto s klimou nebo bez klimy a ještě podle výrobce VALEO nebo BORLETI(MAGNETI MARELLI). Napiš VIN a jestli to má klimu, pošlu nabídku, měl bych tady mít všechny druhy skladem.
Odpor se nachází u spolujezdce pod kastlíkem.Je hned vedle ventilatotu,který ho chladí.Vedou do něj tři kabely,je připevněn dvěma kříž.šrouby.
Já jsem při poruše odporu koupil pouze tepelnou pojistku za 30 kč.
Oprava hotova za 20 min.
No, uz mi to niekolko dni fici v pohode zase, tak zatial nemenim, ale diky za tip, aspon budem v buducnosti ak by to zase neslo, vediet kde je problem.
Tak mě nejede ventilátor jen na první stupeň. Tak sem vykuchal předřadnej odpor a byl tam jeden drátek upálenej. Zkusil sem ho zaletovat a furt to nefunguje.
Vidíš ten váleček nahoře? To je tepelná pojistka a ta je asi spálená. Když zajdeš někde do prodejny se součástkama tak ti prodaj novou, ale záleží na jakou je teplotu. Jinak já ji vždycky vyskřípnu a propojím drátem. A eště nikdo nevyhořel
Pun-to píše:Vidíš ten váleček nahoře? To je tepelná pojistka a ta je asi spálená. Když zajdeš někde do prodejny se součástkama tak ti prodaj novou, ale záleží na jakou je teplotu. Jinak já ji vždycky vyskřípnu a propojím drátem. A eště nikdo nevyhořel
Tak vyměnit pojistku není problém, ale proč teda jde 2 a 3 stupeň a ten první ne??