MOJE PUNTO 2 - ukažte ta svoje :-) - Jenda
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
stejne je to divny, kdyz mas zadek je 30 a predek 40.
no ale me treba rika pritel ze kdyz vyhazu tu naloz z kufru (muziku a to dno) tak se mi to treba zvedlne... nebo pry dat do motoru cihly
hele a nechal jsi vepredu takove ty gumove dorazy ???
no ale me treba rika pritel ze kdyz vyhazu tu naloz z kufru (muziku a to dno) tak se mi to treba zvedlne... nebo pry dat do motoru cihly
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
- Jenda01
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Je to tak už v serii předek díra 6cm zadek 3cm takže se to nesrovná musel bych předek snížit o 6cm a to se mi vzhledem k životnosti tlumičů nechce. Manžety na předních tlumičích zůstaly originál vč dorazůKaty píše:stejne je to divny, kdyz mas zadek je 30 a predek 40.
a to je wono proc to mas tak vysoko asi... zkus ty dorazy sundat a pak to postav jen na ty tlumice a pruziny.
komplet sport. podvozek v podstate dorazy nepotrebuje.... je to jen kvuli zhoupnuti abys nestrejch o kastl kolem .. neob trochu to odrazi narazy. .. ja jsem mela 4clankovy dorazy a serezaly se na 2clanky a ted je budu sundavat uplne abych se koukla co to udela...
komplet sport. podvozek v podstate dorazy nepotrebuje.... je to jen kvuli zhoupnuti abys nestrejch o kastl kolem .. neob trochu to odrazi narazy. .. ja jsem mela 4clankovy dorazy a serezaly se na 2clanky a ted je budu sundavat uplne abych se koukla co to udela...
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
- Jenda01
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Na dorazech to nesedí takže tím to asi nebude manžetu vyndavat nechci chrání pístnici tlum. před bordelem ale díky za tipKaty píše:a to je wono proc to mas tak vysoko asi... zkus ty dorazy sundat a pak to postav jen na ty tlumice a pruziny.