HELP - Blinkry potíže
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
HELP - Blinkry potíže
Čau lidi,
míváte někdy problémy s blinkrama??? Když je horko a v autě je pěkně zatopýno , tak mi přestanou fungovat. Buď nereagujou vůbec, a nebo jen tak chrčí ve vnitř, ale venku stejně ani nebliknou. Když otevřu okna a vyvětrám na nějakou lepší teplotu, tak mi zase začnou fungovat. Někdy na chvíli pomůže i zapnutí a vypnutí výstražnejch blinkrů. Nemáte nějakej typ čím by to mohlo být???? Většinu roku je to OK, ale v létě je to dost nepříjemný, hlavně někde ve městě.
míváte někdy problémy s blinkrama??? Když je horko a v autě je pěkně zatopýno , tak mi přestanou fungovat. Buď nereagujou vůbec, a nebo jen tak chrčí ve vnitř, ale venku stejně ani nebliknou. Když otevřu okna a vyvětrám na nějakou lepší teplotu, tak mi zase začnou fungovat. Někdy na chvíli pomůže i zapnutí a vypnutí výstražnejch blinkrů. Nemáte nějakej typ čím by to mohlo být???? Většinu roku je to OK, ale v létě je to dost nepříjemný, hlavně někde ve městě.
Naposledy upravil(a) adaman dne 06 čer 2007, 09:10, celkem upraveno 1 x.
Fiat Punto 55S 1.1 r.v. 1998
e-mail: adaman@email.cz
- Reklama
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Mám taky problém s blinkrama, je to blbost, ale trošku mi to štve: když brzdim (rozsvítí se mi brzdový světla) tak mi levej blinkr začne blikat o polovinu pomalejš-prostě ten jeho interval svícení je najednou dvojnásobnej-vidim to i já na přístrojovce) u pravýho je to taky ale neni to už tolik jako u levýho. Tak a raďte
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
A jaká by byla oprava, vyměnit celej ten spínač a nebo třeba jne napájet líp ty kablíky....
Tak už jsme na to asi přišli. Bude nejspíš problém v tom relátku pod volantem... Nemáte někdo představu na kolik by tak asi vyšlo???? POtažmo kde ho sehnat???
Daj si do vyhladávača www.pop-art.cz číslo ERA 601349adaman píše:Tak už jsme na to asi přišli. Bude nejspíš problém v tom relátku pod volantem... Nemáte někdo představu na kolik by tak asi vyšlo???? POtažmo kde ho sehnat???
Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
No tím kontaktem to nebylo.... Objevil se tam studdeňák na plošnáku toho relátka, tak jsme ho propájeli, ale začal zase blbnou, tak jsme ho propájeli znova a teď se zdá že vše OK. Jen mě zajímalo kolik stojí nové a kde se dá sehnat. Pokud by to blblo zas tak už na něj kašlu a koupím nový...