Milsn píše:Ok, hodíte sem ještě nějakou finální mapu, kde zhruba se bude stát? Nejlepší by bylo rozeslat třeba SMS přímo v pátek od toho, kdo zabere nějaký místa.
brzdi, mapa bude, pockej si
2pulka: jasne bude mistecko.
BERETE NEKDO V PATEK VECER GRIL ???
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
jééé Katy to supééér
budem vedle Chaouška
já v práci končím ve tři a hned pádím
ve čtvrtek vyměňuju kompl.brzdy,mám už lepší pneu,měla jsem neskutečně bouchnutý jedno př.kolo - srovnáno
a sekačku nandám až před Hradcem někde na pumpě
takže poletím jak drak a tak na pátou jsem tam
už se těšíííím
Milsn píše:Ok, hodíte sem ještě nějakou finální mapu, kde zhruba se bude stát? Nejlepší by bylo rozeslat třeba SMS přímo v pátek od toho, kdo zabere nějaký místa.
brzdi, mapa bude, pockej si
2pulka: jasne bude mistecko.
BERETE NEKDO V PATEK VECER GRIL ???
Já ho povezu, není to nic velkýho, ale něco se naň vejde
jsem nejvic pratelskej clovek na svete a hafo mocinky mega moc se seznamim s nakejma coool lidickama, tak mi klidne pisnete papky
Katy píše:
UCAST MA BYT TAKOVA:
Sob - PA
Luckyna - PA
Dohy (+Marty s feldou) - PA
Trino - PA
Katy - PA
Milsn - PA
Martinez - PA
Jenda - PA
Marty3d - PA
Paja - PA
Jiriiii - PA
Zuzka - PA
(13)
Rometal - SO
Vencapunto - SO ?
Pulmilos - SO ?
(3)
nevim jestli pojedou a taky kdy...
Kakin ?
(1)
kdy dorazite?
Aaddall (+pritelkyne)
(1)
VSICHNI SI PORADNE ZAPAMATUJTE MAPKU , NEJLEPE VYTISKNETE A VEMTE S SEBOU - RUZOVE JE VYZNACENO VE KTEREM MISTE BUDEME KEMPOVAT A STAT - hledejte auta Paji a Soba,budou tam jako prnvi !!!! Jsou tam i nejake hangary nebo co to je...
BUDEME TAM SPOLECNE S HOLKAMA OD NAS A JEJICH ZNAMYMA,ALE STOUPEJTE SI NEJAK VEDLE SEBE - PUNTA
2 PAJA A SOB: ZASTUPCE OD MAGORU+GIRLSTUNINGU A HLIDAT FLEKY MOZNA DRIVE JAK VY TAM BUDE UZ CHAOTIC, TAKZE HLEDEJTE V DANEM MISTE JEJIHO GOLFA - viz foto ! Ona o nas vi.
jeji auto:
ona sama:
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
ja vyjzdim tak v 15h... pak jsem ted na mobilu, mam ho nabitej , mam handsfree tak klidne volejte.....ale budu pevne drzet volant a vyhybat se diram,takze volejte jen akutne
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz