Zdrawim,mam jeden dotaz.Muzu dat na Punto 14 tky kola na pneumatikach 195/60?Bez podlozek bez niceho.Mam totiz v papirech max 175/65! Nezmeni se nejak chovani auta? Myslim si ze museji vic trpet loziska,cepy atd. Napiste prosim jake s tim mate zkusenosti.Diky!
Fajn takze jaky byste mi doporucovali pneu na 14 tky kola? maj 6 palcu.A taky bych rad aby to trosku sedelo v zatackach:lol: Potrebuju to vedet abych uz mohl ty kola konecne objednat.Diky
A sly by tam dat bez probelu a nejakejch uprav blatniku 15 tky? Treba na pneu 195/50 R15?
Ja to mám bez úprav a je to úplne v poho... Inak robí sa aj 185/45, ale tento rozmer by som dal radšej na disk 15" ak by mal šírku 6,5. Na 6x14 by som obul 185/50 R14
Dam tam kola 6x14 ET33 a pneu 185/55 - MATADOR.185/50 jsou moc drahe.Snad bude vse ok a bude to dobre sedet v zatackach.Nebo aspon lepe nez na tech co jsou tam ted(165/75 R14).
V zatáčkách ti budou sedět až naskutečně. Kolikrát si říkáš to už se musí urvat - a nic. Jen na vodě to bude o dost horší. To auto je na takový gumy moc lehký. Já po svejch skušenostech bych tam dal na ježdění 165/60R14. Ale zas tak pěkně nevypadaj jak 185.
Pokud máš i sport.porvozek tak tam klidně hoď ty 185/55r14.Mam je taky a sedí to jak přibitý i na vodě.Ale záleží hodně na gumách.Pokud koupíš nějaký hodně levný tak to na vodě asi moc držet nebude
Futile Italian Attempt at Transportation Very Weird
Bude to OK... No ak by si sa nakoniec rpedsa rozhodol pre profil 50 tak Yokohama A539 je šalená guma. Zopár chlapcov čo jazdia slalomy si ich envedia vynachváliť či už na pretekoch alebo v bežnej premávke. Tu na nich je aj v poho cena http://www.nejlevnejsipneu.cz/cz/pneuma ... &prumer=14