ND Fiat a vrakoviste
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
ND Fiat a vrakoviste
Vi nekdo o vrakovistich FIAT v CR, popr. v Praze ci Brne?
Konkretne shanim par veci do interieru sveho Sportinga...
Konkretne shanim par veci do interieru sveho Sportinga...
Mazda2 1.3 TE '08
History: Punto mk2a 1.2 16v Sporting / Punto mk2b 1.2 8v Active / Mazda 626 2.2 12v limo GD US '88
History: Punto mk2a 1.2 16v Sporting / Punto mk2b 1.2 8v Active / Mazda 626 2.2 12v limo GD US '88
- Reklama
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
- pink-jackass
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Mrkni na http://www.autovrakoviste.cz/fiat/ . Je to na výjezdu z Prahy směr Kolín u Úval. Mají tam toho dost, ale lepší nejdřív zavolat.
jsem nejvic pratelskej clovek na svete a hafo mocinky mega moc se seznamim s nakejma coool lidickama, tak mi klidne pisnete papky
- Cassius
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
V Praze a přilehlém okolí znám snad všechny
Jednoho rozstřelenýho sportinga mk2 maj ve Slušticích, je to ale sříbrná barva.. www.autoland.cz
Další fajnovej velkej vrakáč je kousek za Říčanama směrem na Mukařov a Kostelec n.č.l... www.fiatdily.cz
Pak znám spoustu těch menších i třeba další co jsou po cestě k těmhle dvěma velkým..stačí napsat odkud pojedeš
Jednoho rozstřelenýho sportinga mk2 maj ve Slušticích, je to ale sříbrná barva.. www.autoland.cz
Další fajnovej velkej vrakáč je kousek za Říčanama směrem na Mukařov a Kostelec n.č.l... www.fiatdily.cz
Pak znám spoustu těch menších i třeba další co jsou po cestě k těmhle dvěma velkým..stačí napsat odkud pojedeš
70" Fiat 500..král..
94" Punto GT1..královna..
97" Punto GT3..princezna..
98" Punto Sporting 16v..služka..
98" AR GTV 3.0 V6..kočár..
www.nurburgring.cz
www.nurburgring.cz
- Cassius
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Jasně že i díly..na netu maji fotky aut co maj aspoň trochu v celku, jinak tam maj spoustu věcí už rozebranejch ve skladu..
Ceny nevim, pač ty věci co jsem chtěl tam neměli..zkus zavolat a uvidiíš..když jsi rozumnej, dá se dohodnout vždycky a s každym
Ceny nevim, pač ty věci co jsem chtěl tam neměli..zkus zavolat a uvidiíš..když jsi rozumnej, dá se dohodnout vždycky a s každym
70" Fiat 500..král..
www.nurburgring.cz
www.nurburgring.cz
Tak 100-200m po vyjetí z Rožmitálu když pojedeš na Bezděkov. Je to tam po pravý straně vidět taková jakoby velká chalupa uprostřed pole a je na ní velkej nápis FIAT. No a tak po dalších 200metrech je odbočka doprava na příjezdovou cestu k tý chalupě...X-Slim píše:A mohl by jsi mi prosím prozradit kde zhruba tam je? Mam to tam kousek, ale moc se tam nevyznam...Carlos píše:Jedno je v Rožmitálu pod Třemšínem...