MOJE PUNTO 1 - ukažte ta svoje ;-) Marty 3D

Každý má zde možnost si založt solo diskuzi o svém Puntu

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Odpovědět
marty3d
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marty3d »

Chvíli auto jezdilo bez závad a dneska ráno po příjezdu do práce jsem od předního řidičova kola cejtil zpáleninu. Celej disk byl rozpálenej, ze středu něco černýho vytejkalo. Co s tim je? Že by se zablokovaly destičky?

Destičky a i kotouče jsou tam dávaný nový - cca před 2 měsícema.
jsem nejvic pratelskej clovek na svete a hafo mocinky mega moc se seznamim s nakejma coool lidickama, tak mi klidne pisnete papky
Reklama

Katy
Všeználek

Příspěvek od Katy »

lozisko v prdeli ?
nebo neskriply se ti nejak ty brzdy...

ty woe, :?
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Vencapunto
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vencapunto »

Jo nejspíš zaseklý destičky.Rozebrat,vyčistit,nandat a jezdit dál.A to co ti vytejkalo byla vazelína z náboje,tim horkem se roztekla
Futile Italian Attempt at Transportation
Very Weird
marty3d
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marty3d »

Vencapunto píše:Jo nejspíš zaseklý destičky.Rozebrat,vyčistit,nandat a jezdit dál.A to co ti vytejkalo byla vazelína z náboje,tim horkem se roztekla
To sem si myslel taky. Vyčistit to potřebovalo, ale ještě navíc je prasklá brzdová hadička - je tam malinká dirka (zpuchřelo to). Odpoledne už by to mělo být OK.
jsem nejvic pratelskej clovek na svete a hafo mocinky mega moc se seznamim s nakejma coool lidickama, tak mi klidne pisnete papky
Mrákyč
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Mooc pěknýýý!

Příspěvek od Mrákyč »

Zdravim, Marty musim říct, že ten tvůj Puňták je fakt pěknej. Nezkoumal jsem ty fotky nějak extra, ale koukám, že tomu tvýmu si dal pěkný kola a to auto vypadá úplně suprově. Já planuju vlastní v nejbližšší době a furt jsem chtěl 3dvéř, ale jak tak koukám, tak i z 5dvéře se dá udělat hezký auto. 8)
Mrákyč :)
marty3d
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marty3d »

to Mrákyč: Dík za pochvalu :) jj, já sem 5-ti dvéřák chtěl záměrně, protože nás v tom celkem často jezdí až 5lidí, takže je to vhodnější.
Katy
Všeználek

Re: Mooc pěknýýý!

Příspěvek od Katy »

Mrákyč píše:Zdravim, Marty musim říct, že ten tvůj Puňták je fakt pěknej. Nezkoumal jsem ty fotky nějak extra, ale koukám, že tomu tvýmu si dal pěkný kola a to auto vypadá úplně suprově. Já planuju vlastní v nejbližšší době a furt jsem chtěl 3dvéř, ale jak tak koukám, tak i z 5dvéře se dá udělat hezký auto. 8)
ja mam taky 5dv... :mrgreen:

no vis jak, kola delaj auto ;)
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
marty3d
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Re: Mooc pěknýýý!

Příspěvek od marty3d »

Katy píše:
Mrákyč píše:Zdravim, Marty musim říct, že ten tvůj Puňták je fakt pěknej. Nezkoumal jsem ty fotky nějak extra, ale koukám, že tomu tvýmu si dal pěkný kola a to auto vypadá úplně suprově. Já planuju vlastní v nejbližšší době a furt jsem chtěl 3dvéř, ale jak tak koukám, tak i z 5dvéře se dá udělat hezký auto. 8)
ja mam taky 5dv... :mrgreen:

no vis jak, kola delaj auto ;)
jj, Katy má pravdu :wink:
marty3d
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marty3d »

Tak už brzdim :D dřív na to nebyl čas, tak sme to vyměnili až teď. Příští týden mě čeká ještě druhá strana - tam je ta hadička taky stoletá.
Katy
Všeználek

Příspěvek od Katy »

uf, jeste ze jenom brzdy ;)
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
marty3d
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marty3d »

Katy píše:uf, jeste ze jenom brzdy ;)
To jo :wink: kámoš mě začal strašit z ložiskama že budou v čudu.
marty3d
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marty3d »

Tema o výfuku se někam podělo...
Už mi nerachtá - byl zrezlý děrovaný plech okolo katalyzátoru, a ten vibroval a tim rachtal. Dali sme ho do pryč a je klid. Prý to dělá dost často :? moc velký účel to tam nemá.
marty3d
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marty3d »

Včera sem spáchal zadní plato. Docela to šlo dobře, i repráky sem tam dal. Jen ještě to musim něčím potáhnout.
Katy
Všeználek

Příspěvek od Katy »

pak dej foto ;)
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
marty3d
Znalec
Kontaktovat uživatele:

autoalarm

Příspěvek od marty3d »

Včera sem se snažil zprovoznit alarm, je tam danej sériovej. Nevíte někdo, kde by mohlo bejt štelování hlasitosti?
Odpovědět

Zpět na „Punto - naše Punta“