hagusy verzus příčníky
Moderátoři: kubiii, Minimaxa, peta.smolik, Globusman
- Reklama
Já myslel spíš než samotný nosič tak možnost zcizení střešního boxu z auta tak, že demontují zlodějíci nosič i s boxem, víš Zatím díky za info.Alda píše:Jasně nosnost je 50kg a je bez zámků (!)
Celý ten nosič je poskládán z docela hodně dílů. Není to nic, co by se dalo jednoduše vycvaknout a odnést (ukrást).
A kdo by kradl nosič na Multi.
Multi 1,9 JTd
Volal jsem tedy do Olmiku a zjistil, že zámky se dají dokoupit za cca 1000 Kč. Proto jsem zatím zvolil verzi bez zámků a snad do týdne bude doma Takže tato informace je pro případné další zájemce. Mimochodem jsme jim vykoupili jejich zásoby, protože pro mne musí objednat, jelikož na skladě žádné nemají a prej za poslední dobu prodali 4 (tedy asi jejich celou zásobu) Kdopak to asi má na svědomí?
Multi 1,9 JTd
- Alda
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Ale byli rádi, nebo ne?Václaf píše:Volal jsem tedy do Olmiku a zjistil, že zámky se dají dokoupit za cca 1000 Kč. Proto jsem zatím zvolil verzi bez zámků a snad do týdne bude doma Takže tato informace je pro případné další zájemce. Mimochodem jsme jim vykoupili jejich zásoby, protože pro mne musí objednat, jelikož na skladě žádné nemají a prej za poslední dobu prodali 4 (tedy asi jejich celou zásobu) Kdopak to asi má na svědomí?
1,6 16V BiPower
Zdravím z Olomouce všechny majitele Multinek. Bohužel mám smutnou zprávu pro ty z vás, kteří mají u nás objednaný střešní nosič nebo o jeho objednání uvažují. Dnes přišel balík z Itálie a místo nosičů 4607 nám nabalili 4507 na Superb, což na Multiplu nepasuje ani náhodou. Optimistický termín na další dodávku je 14dní, pesimistický 5 týdnů. Za našeho italského dodavatele se Vám omlouvám a věřím, že ještě chvíli počkáte na další zásilku. Doseděl
Stejný střešní nosič má skaldem p.Plesl www.plesl.cz který je partnerem Multipla klubu a prodává je za obdobnou cenu. Sám ho od něho mám týden a sedí na multině jako ulitý.FIAT píše:Zdravím z Olomouce všechny majitele Multinek. Bohužel mám smutnou zprávu pro ty z vás, kteří mají u nás objednaný střešní nosič nebo o jeho objednání uvažují. Dnes přišel balík z Itálie a místo nosičů 4607 nám nabalili 4507 na Superb, což na Multiplu nepasuje ani náhodou. Optimistický termín na další dodávku je 14dní, pesimistický 5 týdnů. Za našeho italského dodavatele se Vám omlouvám a věřím, že ještě chvíli počkáte na další zásilku. Doseděl
www.minimaxa.cz
Tak jsem musel zrušit objednávku u pana Doseděla, nicméně jsem již objednal nosič u pana Plesla. Je možno dát fotečku toho nosiče sem na fórum, abych viděl, jak vypadá? Předpokládám, že je umístěn do zámků ve střeše bez pomocných "pacek" pod dveře. Dík za info.Minimaxa píše: Stejný střešní nosič má skaldem p.Plesl www.plesl.cz který je partnerem Multipla klubu a prodává je za obdobnou cenu. Sám ho od něho mám týden a sedí na multině jako ulitý.
Multi 1,9 JTd
je to stejný nosič viz fotky výšeVáclaf píše:Tak jsem musel zrušit objednávku u pana Doseděla, nicméně jsem již objednal nosič u pana Plesla. Je možno dát fotečku toho nosiče sem na fórum, abych viděl, jak vypadá? Předpokládám, že je umístěn do zámků ve střeše bez pomocných "pacek" pod dveře. Dík za info.Minimaxa píše: Stejný střešní nosič má skaldem p.Plesl www.plesl.cz který je partnerem Multipla klubu a prodává je za obdobnou cenu. Sám ho od něho mám týden a sedí na multině jako ulitý.
www.minimaxa.cz