HELP - prasklé přední sklo
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot
HELP - prasklé přední sklo
Dnes mi prasklo přední sklo, už se vám to někdy stalo? Nevíte, čím to může být? Auto stojí v garáži.
Naposledy upravil(a) jirka dne 04 led 2006, 18:42, celkem upraveno 1 x.
- Reklama
- Z.L.Y.
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
no koupit nové a nechat nalepit v solidní fi.
je to o nalepení skla , při lepení se sklo fixuje napínacíma popruhama no a když se to přežene tak zůstane nepřirozeně npšponované ,pak stačí kamínek který to naruší -ani to nepostřehneš a praskne to i když auto nejezdí. uf.
nebo jenom plácám a sklo je jen staré a unavené
je to o nalepení skla , při lepení se sklo fixuje napínacíma popruhama no a když se to přežene tak zůstane nepřirozeně npšponované ,pak stačí kamínek který to naruší -ani to nepostřehneš a praskne to i když auto nejezdí. uf.
nebo jenom plácám a sklo je jen staré a unavené
noo, me prasklo sklo taky tak stejne - jakoby od sloupku, a jeste se to stocilo do praveho uhlu... ale uz to mam vymenene. ja sem auto po bouracce nemela ale myslim si ze mi odpruzila kastla kdyz jsem jela do prace pac "litam" pres hnusnej prejezd...
jinak ve Fiatu vymena skla za nowe a prace 10tis.
zaplatila to ale pojistovna pac sme s bejwalym udelali fintu ze on jel predemnou na parkovisti piscitem,zahrabal a kaminek mi to rozbil.
jinak ve Fiatu vymena skla za nowe a prace 10tis.
zaplatila to ale pojistovna pac sme s bejwalym udelali fintu ze on jel predemnou na parkovisti piscitem,zahrabal a kaminek mi to rozbil.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz