no a ja som mimo cez vikend nam nasolili robotu a kolega tu nie je takze sa z toho neviem vyzliect ... uz som sa tak tesil, to mam asi zato tak mi potom vsetko nafotte ... nabuduce to dufam uz vyjde
No panove, nevim jestli jste proti cechum nejak zaujati ale uz jsem tady psal a zadal jsem vas jestli nevite o nejakym ubytovani Nitre ale bylo to bez odpovedi. Ted se ptam podruhe a to kde to tedy presne je ten sraz??? Doufam ze uz s odpovedi
Miesto zrazu je napisane v prvom prispevku temy. Cas stretnutia v NR a miesto stretnutia upresnim. Mozme sa kludne stretnut vsetci niekde v NR pri Baumaxe, Metre alebo kde a potom ist spolocne smerom na miesto zrazu.
inac@-miesto zrazu je motel-cize aj s ubytovanim...este by si mal aj vyhodu, ze nemusis nikde jazdit a v pohode sa mozes navalit
skus sa nakontaktovat na motel autohaus-vid odkaz v prvom prispevku.
see you
takze dobrovolne sa hlasim tiez na zajtra... aspon bude vacsia kopa...srandy dufam...
new: Fiat PUNTO 60SX r.6/1996,(43kw 58PS)
new: Š OCT Combi 66kw :( ex: Fiat MAREA WEEKEND 1,9 JTD 105, r.11/1999, Grigio Steel ex: Fiat PUNTO 55 6Speed, r.10/1993, c.vozidla z eper 494, Rosso Etna
www.eurotaxi-bn.sk
to Arow>rad by som sa pridal,ale rano mam este nieco vybavit a radsej pojdem cez skycov a moravce-je to kratsie a hlavne si lepsie zajazdim serpentinky nez po tych dedinach do nitry.
shizo
Tak kazdemu dakujem za ucast, osobne si myslim, ze to bolo fajn. Dokopy, ak som dobre ratal, prislo 15 aut. Niekto sa zdrzal dlhsie, niekto kratsie. Ukoncili sme to o 16:30. Fotky pridam neskor. Dufam, ze kazdy dobre dosiel.