Dalsi dva podobne kousky na ceske scene....
ikdyz cooperova Astra je prodana a nevim jestli bude jezdit po srazech.
btw: zalezi taky jak moc sviti a jak dopada slunicko
tahle ale neni tak na bliti jak ta fialovomodra...je to skoro kyc no
DISKUZE - Please poradte aku farbu na mé punto?
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
- Vesto
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Noo katy ale ja nemam na avatare auto biele koli tomu, ze sa mi to paci ale koli tomu je biele, ze je v plnici... No a na tuningcupe som uz pozeral asi vsetky fota, ktore tam maju... Ono je aj tak u nas v SR a hlavne v mojom meste malo moznosti si vybrat taku farbu aka sa mi paci. Napr. z chameleonov mi ponukali tu zelenu co ma ta okta (ta je celkom pekna) a ostatne co boli v ponuke boli take rybacie alebo ako si uz pisala ten fialovy odtien (ani mne sa nepaci)... Je to tazke...No a moja filozofia je taka, ze sa nechcem za kazdu cenu odlisovat od ostatnych a pritom sa mi moje auto nebude mne pacit... Ide mi hlavne o to aby sa pacilo mne a mal z neho dobry pocit... A jasne, ze kopirovat ostatne auta nechcem...Osobne by som si dal radsej na auto nejaky flip co tu este nikdo nema ale take som nasiel len na nete a nemam ich odkial zohnat... To je asi najvacsi problem. Ale jasne, ze by sa to dalo objednat ale predsa len clovek nevie ako to bude vyzerat v skutocnosti. Najlepsie je to videt nazivo...Preto som zatial rozhodnuty pre tu zelenu. (tu som videl nazivo)... Ale ako vravim osobne by sa mi najviac pacila ta "siberian night"
Punto GT3 150 PS, 245 NM @ 1.0 Bar - Euro styled
1.4 Till the turbo kicks in
siberian night je ktera ??
no muzu rict ze jsem videla nektere vzorky barev na vl.oci - nalakovane na ruznych tech "skatulkach" v essenu a vypada to stejne jakna tom ebay.na fotce.
Spise je tu druha otazka: kdo ti to nalakuje kdyz si tu barvu koupis ? pac treba u nas Lakyrnik nechce za to dat "ruku do ohne" ze to treba nepopraska, nestece,atd atd.pac tu barvu nezna nebo nevi jak s ni pracovat.. a taky na tom moc nevydela. a tak te to bude stat mozna vic jak si vzit barvu od nej i s praci....
nevim ale jak to mate na SK.
Dotahnout by to mozna slo nejak.... bych musela zjsitit. jasny ze chapu ze chces aby se auto liblo nejvic tobe a citil se dobre, to i ja... a spoustu dalsich kterym nejde vylozene o pohary, show a extra neco
no muzu rict ze jsem videla nektere vzorky barev na vl.oci - nalakovane na ruznych tech "skatulkach" v essenu a vypada to stejne jakna tom ebay.na fotce.
Spise je tu druha otazka: kdo ti to nalakuje kdyz si tu barvu koupis ? pac treba u nas Lakyrnik nechce za to dat "ruku do ohne" ze to treba nepopraska, nestece,atd atd.pac tu barvu nezna nebo nevi jak s ni pracovat.. a taky na tom moc nevydela. a tak te to bude stat mozna vic jak si vzit barvu od nej i s praci....
nevim ale jak to mate na SK.
Dotahnout by to mozna slo nejak.... bych musela zjsitit. jasny ze chapu ze chces aby se auto liblo nejvic tobe a citil se dobre, to i ja... a spoustu dalsich kterym nejde vylozene o pohary, show a extra neco
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
- Vesto
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
JJ. NO u nas sa do toho tiez moc lakyrnici nehrnu ale uz som dohodnuty s jednym co to uz na par aut robil...A inac ta farba "siberian night" je ta posledna co som ju nahodil... Ozaj nevies co je to za farbu co ma ten Seat Leon od KR Tuning World ? Ta je celkom zaujimava...
- Vesto
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Katy vedela by si mi nejako dovliect z DE niektoru s farieb co su na tejto stranke ? http://www.effektlack.com/xtcommerce/index.php