TYP - zatmavovací folie na skla
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot
- Reklama
Dodrý den, provádí to ten známý i pro cizí, za ty 3000kč?Marčelino píše:Jo jsou to CPFILMS
mohl bych, když tak poprosit o kontakt, jsem z Rožnova a taky bych ctěl zatemnit skla. Moc děkuji.(telly@email.cz)
Punto 1,2 16V, 5dv., 2004
Dobrý den, jestli se nepletu, máte 1,8 16V-5dvéřstonepet píše:Díky. Máš tedy ty CPFILMS nebo jinou značku?Marčelino píše:To nic gratuluju dal jsem si něco mezi jelikož 20% se mi zdály moc a 35% málo ty moje jsou se zeleným tak není vyhled ven tak omezen a zvenku do něj nejde vidět jako u těch 20 a v noci přes ně jde super vidět
Nevíte, jestli se takové punto dá ještě někde sehnat...?
Před nějakým časem mi totok uniklo někde v Čechách(dovoz z CH), zřejmě jej máte Vy...
Dobrý den,Telly píše:
Dobrý den, jestli se nepletu, máte 1,8 16V-5dvéř
Před nějakým časem mi totok uniklo někde v Čechách(dovoz z CH), zřejmě jej máte Vy...
punto jsem skutečně kupoval loni v Čechách , dovezené z CH.
Sehnat se nejspíš dá ve Švýcarsku.
U nás jsem 5.dvířko 1,8 16V neviděl, myslím v nabídce autobazarů.
FIAT PUNTO 1.8 HGT 96kW/130 prodán po 10letech skvělé služby
Myslel jsem sistonepet píše:Dobrý den,Telly píše:
Dobrý den, jestli se nepletu, máte 1,8 16V-5dvéř
punto jsem skutečně kupoval loni v Čechách , dovezené z CH.
Sehnat se nejspíš dá ve Švýcarsku.
U nás jsem 5.dvířko 1,8 16V neviděl, myslím v nabídce autobazarů.
To musí být jízda s takovým motůrkem! (i když asi větší spotřeba...?)
Jsem velmi spokojený, hlavně proto, že když je auto plně naloženo, pak pořád pěkně táhne. Výbava je také super (6xairbag, ABS, ASR, klima...)
Spotřeba je po městě mezi 7,2-7,5 (podle toho jak jezdím + kdy mám puštěnou klimu). Mimo město se mi povedlo jet trasu 100km za 6l, jinak 6,3-6,5l.
Samozřejmě se učím jezdit na spotřebu, ze začáku ta spotřeba byla o něco málo vyšší.
To však neznamená, že když jedu sám, tak auto neproženu (vyzkoušel jsem i max. otáčky 7000ot/min. Motor má pak zajímavý hvízdavý zvuk.
Spotřeba je po městě mezi 7,2-7,5 (podle toho jak jezdím + kdy mám puštěnou klimu). Mimo město se mi povedlo jet trasu 100km za 6l, jinak 6,3-6,5l.
Samozřejmě se učím jezdit na spotřebu, ze začáku ta spotřeba byla o něco málo vyšší.
To však neznamená, že když jedu sám, tak auto neproženu (vyzkoušel jsem i max. otáčky 7000ot/min. Motor má pak zajímavý hvízdavý zvuk.
FIAT PUNTO 1.8 HGT 96kW/130 prodán po 10letech skvělé služby
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Musis mat atest na vsetkom ak si chces ponechat techničák, a na celnom skle nemas mat nic, maximalne ten pas priamo z vyroby, vela ludi tam ma foliu ale zalezi na akeho blbca natrafis, vo vseobecnosti ak to nieje pas sirsi ako tie vyklopne clonitka a nieje nepriehladny tak ti nikto nic nepovie. Overene...Vencapunto píše:Nevim no,pokud dáš zadní boční a na kufr tak by neměl byjt problém.Jo a na přednim okně můžeš mít zatmavovací pruh s atestem,Když bude průhlednej a velkej jak má bejt tak nikdo nemůže nic říct.
FIAT PUNTO MK2b 1.2 44kW r.07
FIAT MULTIPLA 1.6 76kW r.99
BMW 525TDS A/T TOURING 2,5 V6 105kW r.98
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
folie
Zdravim,folie sem mel na puntu od firmy TRISTE a dali mi na cele auto 20, na celnim skle muzes mit myslim 11cm pruh, ale tam sem atest nemel,na predku sem taky nemel a vzadu jo,ted si budu delat folie na dalsi punto a melo by to s atestem stat 3500,- i s pruhem.jinak doma folie maji vsecky auta i firemni a tata mel na aute 5 v zadu a 20 ve predu a to bylo auto 4,7m dlouhe a v noci s tim couvat humus maximalni ,jinak sou folie fakt fajn a ty stribrne jakoby pokovene nebo co pry nejsou nejvhodnejsi jelikoz sou na tom videt skrabance a pry snizujou signal centralu a rusi mobily (tvrdil borec z TRIESTE)