4. sraz Fiat Multipla klubu - 7. - 9. září 2007 - Olomouc
Moderátoři: kubiii, Minimaxa, peta.smolik, Globusman
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
4. sraz Fiat Multipla klubu - 7. - 9. září 2007 - Olomouc
Dovoluji si Vás pozvat na další sraz majitelů a příznivců vozidel Fiat Multipla, který se uskuteční ve dnech 7. - 9. září 2007 v Olomouci a okolí.
Více informací: http://www.multiplaklub.cz/src/pozvanky/4sraz.html
Těším se na přihlášky. Po prvním dnu je již obsazena více než čtvrtina z 30 chatek
Více informací: http://www.multiplaklub.cz/src/pozvanky/4sraz.html
Těším se na přihlášky. Po prvním dnu je již obsazena více než čtvrtina z 30 chatek
- Reklama
-
- Začátečník
Ahojky, pokusím se dostat alespoň teď do Olmiku, ale řešit to mohu až někdy v srpnu. Ubytování asi potřebovati nebudu, ale to pořeším pak. Nicméně píšu hlavně proto, že v Olomouci je prodejna dílů, odkuď si už několik z nás objednalo střešní nosič. Pan Doseděl (jestli to byl v telefonu on) se moc divil, že se mu to vše prodalo. Tak mne napadlo, jestli by nešel do nějakého malého sponzoringu klubu? Dá se to na místě samém prověřit? Je to jen nápad, jak pomoci trochu klubu.
Multi 1,9 JTd
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, zkusím to navrhnout Vaškovi (předsedovi) - popřípadě mu s tím trošku pomůžu. Za klub může jednat jen onVáclaf píše:Ahojky, pokusím se dostat alespoň teď do Olmiku, ale řešit to mohu až někdy v srpnu. Ubytování asi potřebovati nebudu, ale to pořeším pak. Nicméně píšu hlavně proto, že v Olomouci je prodejna dílů, odkuď si už několik z nás objednalo střešní nosič. Pan Doseděl (jestli to byl v telefonu on) se moc divil, že se mu to vše prodalo. Tak mne napadlo, jestli by nešel do nějakého malého sponzoringu klubu? Dá se to na místě samém prověřit? Je to jen nápad, jak pomoci trochu klubu.
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Takže přátelé, čas kvapí a termín srazu se nezadržitelně blíží. Je potřeba mít objednáno a zaplaceno do 15. srpna, takže kdo jste ještě váhali, tak již neváhejte a posílejte přihlášky na multipla.sraz@olomouc.cz
Sraz Olomouc
Ahojte lidičky, hrozně mě mrzí, že jsem se nemohl dostavit do Olomouce, ale obě moje princezny asi díky počasí v pátek ulehly s horečkou a rýmou, tak doma provozuji "uvař čajíka" a "přines podej".
Moc mě to mrzí, dost jsem se na všechny těšil
Tak snad příště.
Moc mě to mrzí, dost jsem se na všechny těšil
Tak snad příště.
R Espace 03' 1,9 dCi,
EX - F Multipla 99' 1,6 16V 100, , Š Felicia Combi 96' 1,3 MPi, Š Favorit 93' 135L
EX - F Multipla 99' 1,6 16V 100, , Š Felicia Combi 96' 1,3 MPi, Š Favorit 93' 135L
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
darko píše:já bohužel jsem taky nemohl přijet.Investora v práci nějaký sraz by určitě "nebral".Bude z toho srazu i nějaké video či fotky ?
Pár fotek už je. Koukni na http://www.multiplaklub.cz