Čau. JJ, přes Přelouč občas jezdim. Na Rozkoš jedu, ale až v sobotu.PulMiloš píše:Koukám, že nebydlíš zrovna daleko ode mě. Jedeš na sraz na Rozkoš?
MOJE PUNTO 1 - ukažte ta svoje ;-) Marty 3D
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem to stihnul a ještě před srazem se mi podařilo namontovat nový sedačky a pásy. Jsem s tim spokojenej, ale ještě to chce trochu doladit. Fotky bohužel nemám, dodělal jsem to za tmy. Určo dodám.
jsem nejvic pratelskej clovek na svete a hafo mocinky mega moc se seznamim s nakejma coool lidickama, tak mi klidne pisnete papky
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
To je fakt.Katy píše: no teda ty jsi rychlik...
super, na co fotky, udelame uz na sraze pak
No ty sedačky tam sou zatim tak na hrubo. Musí se to ještě dodělat.
Tak zítra
jsem nejvic pratelskej clovek na svete a hafo mocinky mega moc se seznamim s nakejma coool lidickama, tak mi klidne pisnete papky
urcite, bud jete v dobrem stavu nebo nove. otazka co od toho taky ocekavas.marty3d píše:Nadešel čas na výměnu rádia. Chtěl bych nějaký slušný, řekněme do 3tis. Myslíte že v téhle cenové kat. se nějaký nechá sehnat? Díky za tipy
ze znacek doporucuji: Alpine, Poineer, Panasonic, Blaupunkt (i v takovem poradi).
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
pioneery jsou docela vymakany. pritel si taky jednoho ted koupil.
starsi modely taky umi.
no a Alpine je spise srdcova zalezitost a taky umi !
kolega ma Panasonica a uvazoval o prodeji, design cerno-cerveny a da se pridat i ten mp3 prehravac. uz zase ale neprodava....rikal cenu 3t.asi
starsi modely taky umi.
no a Alpine je spise srdcova zalezitost a taky umi !
kolega ma Panasonica a uvazoval o prodeji, design cerno-cerveny a da se pridat i ten mp3 prehravac. uz zase ale neprodava....rikal cenu 3t.asi
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Tiez riesim radio Odporucam Pioneer, ale starsie modely. Novinky 2900, 2920, 3900 nemaju parametricky ekvalizer, 3 stupnovy loudness (pre mna vcelku podstatne veci). Cize.. tak nejak.
Btw ak potrebujes hlavne radio na pocuvanie radia, tak Pioneer, ak na CD (audio CD) tak alpine, ak na mp3 tak skoro vsetko (v poradi asi Pioneer, Alpine).
Btw ak potrebujes hlavne radio na pocuvanie radia, tak Pioneer, ak na CD (audio CD) tak alpine, ak na mp3 tak skoro vsetko (v poradi asi Pioneer, Alpine).
Punto MK2 1.2 8V ELX
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
A co to je ten loudness ?Arrow79 píše:Tiez riesim radio Odporucam Pioneer, ale starsie modely. Novinky 2900, 2920, 3900 nemaju parametricky ekvalizer, 3 stupnovy loudness (pre mna vcelku podstatne veci). Cize.. tak nejak.
no ale pokud ma pisnicka samo o sobe dost basu tak to potom uz rezonuje a neni to hezky na poslech....pro lajka teda jo, pac mu to poraaaaaaaaaadne hrajeArrow79 píše:Zvyraznenie basov a dynamiky, hlavne pri nizsich hlasitostiach by to malo dodavat zvuku viac basoveho efektu...
Btw teraz akurat pozeram, ze nove Kenwoody su vcelku zaujimave radia..
teda co to kecam, jsem taky lajk, ale nejake ty rady uz vim.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz