to nieje az tak ze par centimetrov.. je to vcelku dost velka plocha. Ja som tiez kupil 2m. Sirka je ale len 45cm tak preto som zobral 2m, kedze som to nemal vobec odmerane predtym
No hoši mam to hotové bola to menšia babračka ale som to robil s kamaratom a ked su dvaja ide to lepšie a hlavne viacej rozumu. A čo sa týka tých rozmerov 1: ja mam 3-dverák a vačšina z vas ma 5-dverák 2: neda sa nato spravit šablona treba to dat asi o 2,5 cm dlhšie na každej strane lebo je to zvlaštne každe dvere su ine . A postup ako ist nato dobre: najprv odmastit to je jasne. Potom si odmerat rozmer stlpiku a pridat 2,5 cm na každu stranu. Potom netreba davat dole tu gumu čo je pri skle. A radím vam neskušajte ju davat dole lebo je upevnena v takých hačikoch a natrhne sa vam ak ju budete silnejšie tahat stači iba zrnut dovnutra z gumy len ten okraj gumy. Dalej si odlepím vrch nalepky a kusoček prilepím na vrch B-stlpiku a presne zarovnam na to miesto kde som vsuval gumu a troška menej aby sa mi to neodsunulo ked budem davat tu gumu naspat. Poradím vam si spravit z polistirenu taku stierku a pekne pomaly z stierkou dole taham a ke sa mi urobi bublina tak pasku vytiahnem kusok hore a idem znova a ked to mam až po spodok tak si najprv prstom prejdem po obidvoch hranach aj tej na gume a aj tej čo je na druhej strane. A až potom zahnem nalepku na druhu stranu dveri a aj tam poriadne prejdem prstom. A potom treba poodrezovat prebytočne kusky a a ked su male bublinky tak treba s injekčnou ihlou sprvavit dierky a vytlačit a potmo sa to da s fenom uzatvorit ta dierka. A v sobotu dam fotky a nakreslim tam na šipkami čo a kde treba robit ak chcete. A ozaj ak chcete dam aj fotky celeho auta