Čaute fiaťáci, tak aj ja pridavam nejake foto mojho punta /plus pohľad na zasnežené Vysoké Tatry / Je to seriovka, bez nejakých úprav, 1,2- 16V, r.v.: 02, pribudli len folie, 14" elektrony a šport. pedále.
Nene nemenim ale priatelka by chcela (lepsiepovedane ho chcem ja a to moje necham frajerke ale ona o tom este nevie )) ) tak zistujem ceny atd, taketo sa mi pacia (s tymi svetlami) ale ak bude moc vysoka cena asi kupim to MK1 a prerobim ho, ved nahradne diely mam za par korun
FIAT PUNTO MK2b 1.2 44kW r.07
FIAT MULTIPLA 1.6 76kW r.99
BMW 525TDS A/T TOURING 2,5 V6 105kW r.98
btw: gumicky su zo spodu nasunute a hore su zaistene cez dieru. (spojka a brzda) Spojkovy pedal je cely plastovy a brzda je kovova. Plynovy pedal je plastovy a gumicka na nom je nalisovana (neda sa dat dole). Ja som kazdy pedal prevrtal a prichytil dvomi skrutkami.
ono to tak vyzera, ze sa na tom bude smykat, ale ziaden problem. Ty na tie pedale tlacis kolmo a v celku velkou plochou. Je to odskusane za kazdeho pocasia (dazd, sneh..) a zatial no problem.
včera ma FIAT príjemne prekvapil, poslali mi "dárek pod stromček" za 6. miesto v súťaži: polokošelu a model fiata 500.
Prajem všetkým krásne a veselé Vianoce!