nesahl jsem na to ... pac ja LAIK NEVIM.... podle me mozna opravovany vis fakt nevim nejsem odbornik .. ale limec se ZDA byti vice leskly.. ale je to jen malinko ... to redidlo.. tak uvidime stejne je oprava nemine sem to koupil a dal tam 2.1 vis jak.. a vymetl sem nejakou nerovnost.. a normalne to slo na limec.. tak to tam mam trosku odreny.. takze je budu pak opravovat ale kola se mi libi .. spokojenost (za to děkuju Katy )
Dohy píše:nesahl jsem na to ... pac ja LAIK NEVIM.... podle me mozna opravovany vis fakt nevim nejsem odbornik .. ale limec se ZDA byti vice leskly.. ale je to jen malinko ... to redidlo.. tak uvidime stejne je oprava nemine sem to koupil a dal tam 2.1 vis jak.. a vymetl sem nejakou nerovnost.. a normalne to slo na limec.. tak to tam mam trosku odreny.. takze je budu pak opravovat ale kola se mi libi .. spokojenost (za to děkuju Katy )
JJ, já jsem je kupoval od Katy, měla je tam před těma novejma co má teď.
Škrábanci se nevyhneš, zvláště pak na našich silnicích...
Chtěl bych sundat označení "85" pod bočníma blinkrama. Nevíte jestli je to tam jen přilepený nebo je pod tim otvor do kastle? Vzadu pod nápisem "punto" totiž dirka je.
Tak sem to sundal celý. Líbí se mi to bez toho víc, ale ještě musim něčim odstranit zbytky po tom lepidlu. Bral sem to trochu jarem, ale nic moc. Vezmu na to ředidlo a uvidíme.